Кладионица

1. ja uvatio na poluvremenu 2,25 jbg i to je nesto da izvuce usrani dan, hvala bvldga !

2. ja igrao to 2-1 i man city X2 na 50 dinara hahaha bice zanimljivo ako barnli dobije

3. hvala blagoju! ispratio sam te i za lester 3+, al ko me jebe što se kaže

4. Bravo Bvdlga! Bravo Maestro! :)

5. Bravo za onog sto je reko da jovic danas daje gol

6. Kapun. Koja kvota bila?

7. kvota 4 da daje prvi gol

8. zamolis ljude za nesto...i dobijes mudo :(

9. ja igrao to 2-1 i man city X2 na 50 dinara hahaha bice zanimljivo ako barnli dobije

hahaahahhahahahahaha http://www.livescore.com/soccer/england/premier-league/burnley-vs-manchester-city/1-1724263/ hahahah jebem ti krv i kladionicu
    kakav baksz jebem ti sve

10. ja igrao to 2-1 i man city X2 na 50 dinara hahaha bice zanimljivo ako barnli dobije

Bedak :D HAHAHAHAHA

11. Fala brdnga, načiču te u gradu, al' da te častim!

12. evo za moje drage prijatelje sa vukajlije jedan fiks za utorak (ili sredu)
    dvojka na arsenal u monaku preko 2 kvota, treba odma založiti ikein nameštaj dok ne padne na dva ili manje kvota, mislim da je u mozz 2.3
    a hendikep pobeda izmedju 4 i 5

13. Dzaba meni hvala dajte vi neki dinar! :)

Ja pao skot naravno, bitno da sam u piter penera mrtvog nabio 2000 dinara pre toga, i onda za 300 odigrao prelaz i dodao kurac i palac. :D

Znao sam da ce da dodje, cim ga samog nisam stavio, ali bitno da je doslo i da je neko uzo lovu bar.

Moji fiksevi danas popusili djoku, Bristol 0-0 zakcuano.

Ako Monpelje dodje 1i 4+, pao sam Lokomotivu 1-1 za 77 soma na 150 din.

Veceras imam tanak budzet, ali ima da pogodim nba, jebacu mu mamu!

14. Brndrnga...
    https://www.youtube.com/watch?v=qtO6Zx5Cl1I
    Kad budeš imao opet neki prelaz. Ili bar malo vidljivije objavi, temu ne pratim (iz očiglednih razloga).

Svaka čast na prelazu.

15. Znao sam da ce da dodje, cim ga samog nisam stavio, ali bitno da je doslo i da je neko uzo lovu bar.

bitno da je doslo i da je neko uzo lovu bar.

bitno

neko uzo lovu bar.

Ahahaha ajde brate ne seri, ostavis prelaz jebeni koji prodje, ti puknes na nesto drugo i u fazonu a nema veze braco moja, bitno da je neko drugi uzeo pare :d koga boli kurac za druge realno lolo ja bih se ziv pojeo :d

16. Blagoja izuva kladžu danima koliko sam ja snimio i verujem da mu se jebe.
    Ajd napravi o Živku neku sliku da nas hapse malo smor neki ovih dana pa da se dešava nešto lolo

17. Je l' ima neka kladza da radi posle 23h?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.