Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
dobro, ostavili smo mišljenja ovde, videćemo šta će biti 23. aprila... a ja se iskreno nadam kako će to biti pomereno za sredu, kako bih mogao da gledam, jer smisao derbija (uz, naravno, zvezdinu pobedu) i jeste u navijanju... mada, grobara će biti, oni će otići na utakmicu iako je velika subota, čim se pomole ispred džamije...:)
"Nisam ja više Bogoje nego Mustafa, i ne idem više u crkvu nego u džamiju..."
11. april 2011
http://sportal.rs/news.php?id=49044
http://www.sportal.rs/news.php?id=49108
khm, khm...
Само Гробари долазе, и Партизан добија 2:0
RAPID - POLI TIMISOARA HT X ODDS 2,10
PANSERAIKOS - ERGOTELIS FT 1 ODDS 2,40
poslao mi na mail jedna rumun ove dve
juce ubo pandurii x/1
EDIT: Tip, a ne dojava.
dajte neki predlog pa da prekinem post..dosta je bilo, 50 dana....
Изненади жену ручком, а после се снађите некако.
ma iznenadio je večeras sa Labuđe jezero..dosta...:))
ne taj post Borko..post u kladionici..tu, gde ti misliš nema posta, redovan sam...
Е онда изненади клинце слаткишима!
ma idem za Obrenovac na neko useljenje kod ortaka..preselio se tamo..pa mislio da svratim usput komšiji da uplatim, moram, dobar dečko a uvek je bez kinte, pa mu uplaćujem listiće kad imam u džepu..pa reko da me neko posavetuje nešto, čisto da kažem da sam igrao..
a dobra strana je što već kasnim pa nema vremena za tiganj...:))
E, ovako, biću objektivan (za razliku od nekih) i prokomentarisaću utakmicu na JNA.
Vidi se da lagano dižu formu ali nedovoljno. Glavni krivac za poraz je direktno Stanojević: vaditi najboljeg pojedinca na terenu u tom momentu, Adiju, i ubacivati Tomića, za kojeg nemam epitet domaće životinje a da ne uvrijedim životinju, je krajnje idiotski potez i napsovao sam mu se mile majke pičkaste zato što je jedna pičketina, jebali ga menadžeri i Tomić i Raća i Šćepović i Smiljanić. Raća standardan - govedo na terenu, Šćepović je rang Teleoptika, realno, Adija i Tejgo nikako (Adija i nekako, brži je od ovog pa pravi prodore, Tejgu moraš dodati loptu da daje golove u 16 metara a ne na 35, nije on takav napadač), Miljković nešto se kao trudi al' ne zna, Savić još pod utiskom tragedije, al' bolji za klasu od ostalih, Krstajić pravi 26 kiks na zadnje 3 utakmice, počeo je da kenja, osilio se... Lazevski ima prolaznu ocjenu, trudi se momak, može i bolje ali zadovoljava.
Vezni red - Smiljanića u Teleoptik pa nek tamo glumi Kristijana Ronalda, Iliću svaka čast, s obzirom na godine i kakva je ojebina - ponajbolje odigrao. Vukić nikako da se riješi tih povreda (s obzirom da ima 73 godine i neće).
Drugo poluvrijeme đene-đene, Ilić ima priliku da riješi sve, Brkić odlično interveniše na Sašin polu-šut.
Vojvodina dala gol iz, pa nije ni prilika ni polu-prilika, već splet čudnih okolnosti: prvo ona seljačina pogibeljno uvali lakat Miljkoviću u sinuse, dok je ovaj bio napolju Krstajić pravi već čuveni kiks i primamo gol.
Nezasluženo, Partizan je bio bolji na terenu, ali to je fudbal - kada ne iskoristiš one silne prilike kazna mora da te stigne.
Ono što je bitno je da se igrači malo više trude (nekih 12%, al' i to je dovoljno), treba ozbiljno popričati sa pojedincima... I da, vrlo je bitno da smo i dalje prvi.
niko savet?..e jebga, odoh, kasnim....
Дај комшији кинту!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-5619548-869
Skocimise,pa objektivno niste trebali da dobijete u Subotici pa ste dobili...moralo je da vam se vrati nekad i to,a i onaj gol protiv Ofk-e u 90. Pricas o nekim startovima,ne znam da li smo gledali utakmicu istu kada Scepovic uklizava sa 2 noge liku bez lopte i kada Krstajic namerno rame u facu zabija liku koji ga pretrcava i pravi kontru..To su seljacke fore,ali jebi ga,kapiram da su popizdeli jer su mislili da su nedodirljivi u prvenstvu.Tejgo je odlican igrac ali se izgubio,a ovaj drugi je klasican Baloteli i treba ga oterati u tri lepe picke materine. Partizan je u ocajnoj formi,i provlacio se dosta u zadnjih 5 kola,moralo je to negde da se naplati..Sreca vasa pa ne idete u Jagodinu,jel bi vas tamo docekali na noz,nego idete u Smederevo koji je realno vas klub i koji cete dobiti 3:0 lagano da bi se zamazale oci navijacima,kako ste povratili igru pred derbi itd...
Sto se tice kladze,tuga ziva za mene bar...Igram golove,golova nema,igram fikseve,sve suprotno...nek' se gone vise u tri lepe svi,od Skandinavaca do Rusa... :) Espanjol,La Korunja,Lion i liverpul gg su mi poslednja nada....
Dobro, druže, i Zvezda se prvi dio sezone propisno provlačila po devedesetim minutima (da nije bilo Kaluđerovića bili biste solidna sredina tabele) ali to je fudbal i ne vjerujem nešto u to 'podmirivanje dugova'. Činjenica je da su pojedinci previše digli noseve a da to ne zaslužuju na terenu (prvi Krstajić, napisao sam u onom gore postu šta mislim, jeste institucija za 90% igrača u ligi, ali što je previše previše je), Šćepović je trebao dobiti crveni, onaj crnjo je trebao dobiti crveni, ali nisu ni jedan ni drugi.
Tejgo je odličan napadač ali nema nikog da mu pomogne. Ne može on sam da daje golove, treba vezni red nešto da uradi (tako su pljuvali i Klea - nema on pojma, bla bla bla, a kad vezare prorade i nafiluju ga loptama - momak nazabija golova ko nezdrav, dok nema veze - ne ide) jer Tejgo nije jebeni Mesi pa da uzme driblati na 30 metara, Tejgovo je da stoji u 16 metara i da daje golove.
Al' sve, sve mogu da skontam, umorni su, nemaju morala, pičke materine, al' da ono govedo Stanojević uvodi Tomića u presudnim momentima - to mi nije jasno. Mislio sam da je drugačiji al' i Stanoje je isto govno k'o i ostatak uprave. Jebali ih i menadžeri i Antić i Tole Karadžič.
Kontam da mi iz Republike Srpske organizujemo kakvo skupljanje para da kupimo već jednom Tomića i Raću Petrovića, da igraju za Drinu Zvornik, poklonićemo ih njima, upropastiše nas.
EDIT:
I da, Adija je zvanično poslat na disciplinsku, mislim da će za jedno 2 sata da pakuje kofere i mršte u drugu talijansku...
Smanjio sam kladionicu, nisam u gubitku, imao sam 20e budžet i tako ga okrećem samo, radi zabave. Moram da okrenem drugi list, treba auto, moram ćaleta sad safatati, totalna rasprodaja viška imovine ovo ono :DD
BAZEL JEBEM TI OCA I MAJKU
Mrtvi Liverpul, da ne povjeruje čovjek.
RAPID - POLI TIMISOARA HT X ODDS 2,10
PANSERAIKOS - ERGOTELIS FT 1 ODDS 2,40
poslao mi na mail jedna rumun ove dve
jebo te taj rumun i ti njega...pucam 36 iljada zbog jebenog panseraikosa....
mojne više ovde da postuješ, nađi neku drugu zabavu, nemoj da jebeš poštene kladioničare....
Juče me opali Smederevo 0-2 za 45 iljada. A jedan tiket koji sam pogodio mi greškom otkuca za 200, a hteo sam za 500. Pf
Danas
Ajaks 3+
Bazel 3+
Milioneri iz Dortmunda 1
Seltik 2
Ćezena 1
i čekam Napoli keca za oko dvaespet
Јавио брате реко сам да је Т И П.