Кладионица

1. Mrtvi Napoli, proda me. Nema više kladionice!

2. Lolo, uvališe mi kurac, al me sve nešto zabole

Pa kaže
    Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova!

3. Kako kako kako kako da otrese baš ona poslednja koja mi treba, sve prošle i ona najmrtvija poslednja obara!

4. Haha, ja pogodijo pet i Napoli mi bio šesta. Mogao sam da branim al' mi se sve nešto jebe, lololo

5. Danas neradni dan za kladionice generalno, ali ću da odigram nešto, pa javljam. Možda bude neki user.

Kontam da danas Utd mora da pobedi, posle onog debakla protiv Sitija.

6. Tenisa kolko oceees

7. Viljareal 1iTim1 2+ @1,80
    Le Man 0-2@1,5
    QPR 1@ 1.5 i dvojka na Cvole@2,20

8. evo vam ljudi za sredu jedan dobar za duplirate zaradu ;)

angers - psg x2 1.2
    barca - real 1x 1.2
    xamax - basel x2 1.2
    zvezda - sloboda 1 ili vojvodina - hajduk 1 izaberite po vama sigurniji i roknite 1000 din

9. КПР 1
    ДИНАМО КИЕВ 1
    ВИЉАРЕАЛ 1

10. Luksaa,meni je to malo glupo,da stavljam 1000 na 4 utakmice da bih dobio 1000...bolje da stavim 4 utakmice,da dobijem 4,5..Ili jednu utakmicu singl,pa da uzmem 2000,2500...Naravno,svako ima svoj sistem,ja samo pricam kako je meni logicnije,X puta sam pao na 1.15 kvotu,bolje onda da padnem na 2.5... :)

11. evo vam onda za danas jedan dobitan kvota u mozzi 2.25

viljareal 2-4 g
    qpr 2-4 g

12. Платио сам 100е за једну дојаву од једног лика квота је 15 поставићу сутра овде, ако не дође, ја више нећу ни слово написати овде

13. kad se igra ta dojava?

14. FC Midtjylland - 1 @2.45
    Karlsruher SC - X @3.40
    Le Mans FC - X @2.85

Sistem 2+3/3

15. Sutra u 20 45, garant neki englezi..

16. Kad dođe do predaje u tenisu - jel se obračunava kvota 1 ili se smatra izgubljeno?

17. kad postavljas?postavi ranije da uplatimo..bar do 14h :D :D mozda necemo biti tu

18. Pa kad da postavim?

19. sto pre to bolje..nema sanse da bude max bet kad ce 15 ljudi maximalno da uplati dojavu..po meni je najbolje da je ostavis kad je dobijes..

edit:sumnjam i da ce toliko ljudi da uplati

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.