Кладионица

1. nije nego nadovezivanje na acakg post, a osvrtanje ne leckijev prvo

poceli su hrvati opet nema sta, a i turci samo delju

2. Kako počeli kad je pola 2?

3. hahaha...ne nego mislim poceli su da namestaju opet..doduse ovo kolo su preskocili

4. Možeš se osetiti slobodnim da mi u PVT pošalješ tako neku sumnjivu utakmicu hrvatskog porekla molio bih te? Neće laptot da mi se upali pa nemam podatke o žetvi.

5. to nikad nije bio problem svima cu da posaljem

6. Hvala ti lipi moj. Odoh da spavam. Laku noć

7. Па играли ово коло са Хајдуком и испушили 4:0 јбг то се могло очекивати а не рез 2:3. Само је проблем што иначе не знам дал ће преокренути Белупо или њихови противници... а јбг одиграш два тикета 1-2 2-1 па шта дођее

8. dobra kvota na alaves.kapiram da su se nalozili posle pobede nad barsom.jos deportivo ima par povredjenih iz prve postave.
    jebe alaves sto imaju previse nasih u timu.

9. zhajk koliko si pogodio vec ovakvih tiketa?

10. samo cu ti reci da je poceo sa 50din

11. izijem flips
    zhajk koliko si pogodio vec ovakvih tiketa?

za ovaj vikend 10, a promašio dva

ArminVanBuuren
    samo cu ti reci da je poceo sa 50din

C.
    1000 RSD

12. alaves, ćezena i benfika

3 tekme idealne za ovu moju zajebanciju od tiketa

13. zhajk is on a killing spree

14. Ja za vikend odigrao 1 1 sevilju i celzi.svi znamo kako se zavrsilo.jebem ti celzi i sta ga guram na tikete dovoljno sam se izblamirao sa onih hiljadu dinara na pocetku sezone.sreca da sam stavio sto dinara

15. Jedini dobitak su mi one tri hiljade na vosu 2-2 u lavoru sto sam dobio sa 350 dinara jer nisam imao vise za celu godinu. Ovo je razocaravajuce

16. Sidorenko Sidorenko nek je tvojoj majci hvala

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.