Jebo me Dandalk da me jebo Dandalk... Ja mislio oni ekipa, kad kurac, Samrok ne mogu da dobiju.
Danas ima bas dobrih utakmicica.
SIti 2i2+, Lajpcig 0-2, Inter 3+, Napolitani 2, Real 1-1 i 2-4, Selta 1, Cuka 2i2+, Zvezda 2i2+ , Sosijedad 1xi2-3... Fino dolazi kladza ovih dana, ima nagaznih mina, ali dolazi 70 posto nekih realnih fikseva, bar po meni.
e ja se kladio dva puta poslednjih 10 dana i neću više ... na mozzart online,tipa staviš 4 ili 5 k oni kao tiket je na verifikaciji, pa mamuvam jebem ne kladi se niko za 100 k evra nego za 50 e... koka sirotinjska spika
Bohore nemam pojma, nisam siguran ni u sta. Prekjuce sam zaglibio i stavio 5000 na Zenit, Fener, Benfiku i Alaves 1xi0-3, doslo sve, ali nisam bio siguran ni u jednu od tih tekmi.
Danas realno Zvezda i Cuka treba da dobiju ali su kvote male. Mancester mora da vadi fleke isto. I Real. Ali tu ne znam da li imas ukupno kvotu 2.
Ustvari ne znam koje kvote gadjas, ja sa 100 gadjam uglavnom bar 5 :D
EDIT: Postao sam bas zentara sad kad gadjam sa vecim parama, jer mi realno treba svaki dinar i igram uglavnom nekim parama koje mi za nesto trebaju, osim kad ne prodjem. Mnogo mi je lakse da igram 600 din tiket i da gadjam 50000, manje nervoze
ps e oprosty nisam bio kući... tebi hvala ko čoveku... ako budem bio ceo dan kući ispratiću te sa današnjim predlogom i okačiću dokaz, ali ne mogu na zvezdu bojim se ruka da mi se ne osuši nećeš se naljutiti
jedan realan heh
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1317-4870699-1433
Jebo me Dandalk da me jebo Dandalk... Ja mislio oni ekipa, kad kurac, Samrok ne mogu da dobiju.
Danas ima bas dobrih utakmicica.
SIti 2i2+, Lajpcig 0-2, Inter 3+, Napolitani 2, Real 1-1 i 2-4, Selta 1, Cuka 2i2+, Zvezda 2i2+ , Sosijedad 1xi2-3... Fino dolazi kladza ovih dana, ima nagaznih mina, ali dolazi 70 posto nekih realnih fikseva, bar po meni.
Blagoja da uzmemo na primer da danas želim staviti 100 evra na 4 utakmice koje bi mi preporučio?
Bajern, real, fkcz, fkp
Ok.
Bajern pobedio zadnjih milion utakmica gajbi protiv herte, real ce da naduva ove pajsere a vecitima ce svirati po 8 penala ako treba
Inace ne znam koje su kvote al trebalo bi da nabijes nesto izmedju 2 i 2,5 hahahaha
Dovoljno nisu mi oči gladne
e ja se kladio dva puta poslednjih 10 dana i neću više ... na mozzart online,tipa staviš 4 ili 5 k oni kao tiket je na verifikaciji, pa mamuvam jebem ne kladi se niko za 100 k evra nego za 50 e... koka sirotinjska spika
Verifikuje se svaki
e onda ok
pre kad sam igrao redovno nije
Bombas najveci nub 3 puta mu dam dobitni tiket nijednom nije uplatio
Bohore nemam pojma, nisam siguran ni u sta. Prekjuce sam zaglibio i stavio 5000 na Zenit, Fener, Benfiku i Alaves 1xi0-3, doslo sve, ali nisam bio siguran ni u jednu od tih tekmi.
Danas realno Zvezda i Cuka treba da dobiju ali su kvote male. Mancester mora da vadi fleke isto. I Real. Ali tu ne znam da li imas ukupno kvotu 2.
Ustvari ne znam koje kvote gadjas, ja sa 100 gadjam uglavnom bar 5 :D
EDIT: Postao sam bas zentara sad kad gadjam sa vecim parama, jer mi realno treba svaki dinar i igram uglavnom nekim parama koje mi za nesto trebaju, osim kad ne prodjem. Mnogo mi je lakse da igram 600 din tiket i da gadjam 50000, manje nervoze
Dve tekme kvota 3 i nesto najbolja spika za stotku
Ili jedna pa prelaz na juve X-1 npr
Edit: mada u danasnje vreme najvise utakmica dolazi iz keca ili dvojke nema vise "pocetnog ispitivanja snaga" lol
dajte recepat kako da se dnevno zaradjuje 10e na kladzi, moze i manje 7-8e dnevno, ne mora nista preko. toliko mi mesecno treba za izlaske
3 kvota je ok
ps e oprosty nisam bio kući... tebi hvala ko čoveku... ako budem bio ceo dan kući ispratiću te sa današnjim predlogom i okačiću dokaz, ali ne mogu na zvezdu bojim se ruka da mi se ne osuši nećeš se naljutiti
Brate onda realno igraj neki fiks i 2+... Povecas kvotu a padnes lagano :D
Radije bih stavio onda dve tekme od 1.7... Igraj Barsu keca, to je 1.65,
To brate, tako ću i da uradim.
JEbeno pojačavanje xaxaxaxa jao jao