Кладионица

1. Jebo me Dandalk da me jebo Dandalk... Ja mislio oni ekipa, kad kurac, Samrok ne mogu da dobiju.

Danas ima bas dobrih utakmicica.

SIti 2i2+, Lajpcig 0-2, Inter 3+, Napolitani 2, Real 1-1 i 2-4, Selta 1, Cuka 2i2+, Zvezda 2i2+ , Sosijedad 1xi2-3... Fino dolazi kladza ovih dana, ima nagaznih mina, ali dolazi 70 posto nekih realnih fikseva, bar po meni.

2. Blagoja da uzmemo na primer da danas želim staviti 100 evra na 4 utakmice koje bi mi preporučio?

3. Bajern, real, fkcz, fkp

4. Bajern pobedio zadnjih milion utakmica gajbi protiv herte, real ce da naduva ove pajsere a vecitima ce svirati po 8 penala ako treba

5. Inace ne znam koje su kvote al trebalo bi da nabijes nesto izmedju 2 i 2,5 hahahaha

6. Dovoljno nisu mi oči gladne

7. e ja se kladio dva puta poslednjih 10 dana i neću više ... na mozzart online,tipa staviš 4 ili 5 k oni kao tiket je na verifikaciji, pa mamuvam jebem ne kladi se niko za 100 k evra nego za 50 e... koka sirotinjska spika

8. pre kad sam igrao redovno nije

9. Bombas najveci nub 3 puta mu dam dobitni tiket nijednom nije uplatio

10. Bohore nemam pojma, nisam siguran ni u sta. Prekjuce sam zaglibio i stavio 5000 na Zenit, Fener, Benfiku i Alaves 1xi0-3, doslo sve, ali nisam bio siguran ni u jednu od tih tekmi.

Danas realno Zvezda i Cuka treba da dobiju ali su kvote male. Mancester mora da vadi fleke isto. I Real. Ali tu ne znam da li imas ukupno kvotu 2.

Ustvari ne znam koje kvote gadjas, ja sa 100 gadjam uglavnom bar 5 :D

EDIT: Postao sam bas zentara sad kad gadjam sa vecim parama, jer mi realno treba svaki dinar i igram uglavnom nekim parama koje mi za nesto trebaju, osim kad ne prodjem. Mnogo mi je lakse da igram 600 din tiket i da gadjam 50000, manje nervoze

11. Dve tekme kvota 3 i nesto najbolja spika za stotku

Ili jedna pa prelaz na juve X-1 npr

Edit: mada u danasnje vreme najvise utakmica dolazi iz keca ili dvojke nema vise "pocetnog ispitivanja snaga" lol

12. dajte recepat kako da se dnevno zaradjuje 10e na kladzi, moze i manje 7-8e dnevno, ne mora nista preko. toliko mi mesecno treba za izlaske

13. ps e oprosty nisam bio kući... tebi hvala ko čoveku... ako budem bio ceo dan kući ispratiću te sa današnjim predlogom i okačiću dokaz, ali ne mogu na zvezdu bojim se ruka da mi se ne osuši nećeš se naljutiti

14. Brate onda realno igraj neki fiks i 2+... Povecas kvotu a padnes lagano :D

Radije bih stavio onda dve tekme od 1.7... Igraj Barsu keca, to je 1.65,

15. To brate, tako ću i da uradim.
    JEbeno pojačavanje xaxaxaxa jao jao