Кладионица

1. LAGAO SI PROVIDNO KO ?

2. Laki mozda je tvoje istancano culo vida previdelo jedan mali znak "&" koji simbolizira povezanost

3. DA TI NISAM BITNA!

Uglavnom, koliko se često dešavalo da neki tiket sa kvotom iznad 5 prođe kad ga ljudi postave ovde? Retko do nikad? A kad ga još i neko isprati? Još i ređe, ako je to uopšte moguće. I kao vrhunac, još je i Armin rekao da je dobar tiket, e pa baš vam hvala ljudi.

http://i.makeagif.com/media/5-04-2015/KXiYs2.gif
    (ovaj s bradom je Armin)

4. Prolazili su moji postavljeni ovde

5. Моје истанчано чуло је свакако опазило тај знак, али је мој рацио посумњао у правилну употребу истога од стране Вас.

6. Prepisao sam, samo izmenio holandiju u sp1, pa ako bude 0:0 ili 0:1 (lol) aupičkumaterinu, uzmi pare sam ako ti nije glupo!

7. haha pozdravi se sa tiketom lecki

8. sve ti dobro ide osim bugari XDDD

9. Hahah jebali me i Bugari i tema i Lepa Brena

10. padamo svi večeras, opušteno...eh holanđani, niste mogli ZIKSA večeras da dođete

11. Чекам још јебену Швецку 2&2+ против увек неугодног Луксембурга! 0:0 полувремене, пу!

12. I ja Francuze 1i2-5, jeb'o im pas mater sa 4 gola u prvom.

Da li je to vreme za prvi zvanični bod moćnog Gibraltara ili će poduvati u nastavku?

13. Видео сам да је моћни Гибралтар повео 0:1 па вратили на 0:0. Поништен гол, јбг... Мислим да ће да приме комат, два до краја.

Ја пребринуо Французе 1&3+

14. Čegi odaberi mi 2, 3 reakcije. Pozdrav druže

15. А шта ће ти 3 круне? Ниси Пензионер јбг

16. И да. Гибралтар је начет.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.