Кладионица

1. Што би се рекло, ја сам своје за данас пребринуо већ првим тикетом, сад за 4 сам одиграо неких 20 утакимца енглеска ФА, 3 и 4, 2+ прво или 2+ друго, на 20 генги 60к добитак, машала.#предражињо

2. ARSENAL SWANSEA kmb 1X&vg2
    MAN.CITY EVERTON kmb 1X&3+
    STOKE SUNDERLAND kmb 1X&2+
    ATL.MADRID GRANADA kmb 1X&vg2
    NANCY PSG kmb X2&vg2

ukupna kvota:26

3. ajde napoli majku vam jebem

4. Mrtvi Napoli na 1x me obori.

5. Žalostan je ovaj everton majku im mrtvu jebem ako otkinu bod

6. Sad Maestro čeka jedan gol sitija da uzme neku sitnu kintu, a dva gola da vodi u kafanu.

Mislim ko ga jebe realno, nego čisto da priča ima neki zaplet.

7. 2 penala omašili pa ulegni jebate Bog

8. 13 kornera siti, 2 penala omasili, ove zvalonje samo 2 suta u okvir gola imale

9. IZDRŽI EVERTONE DECXKO!

10. Zao mi da puknem 1500 dinara kad su ovo dva najrealnija tiketa danas uopste

11. Pu jebemti dao siti gol

12. Za 1:1 mislim. Tek sad videh, kasni mi strim.

13. GOOOOOL SITI POVEO 2:1

14. HAHAHA BRAVO TILMO. JE L STE DANAS IMALI LIKOVNO I POZNAVANJE PRIRODE I DRUŠTVA?

15. pokolj danas, kad sam video da menhengladbah masi penal i sa igracem vise celu tekmu pusi kurac znao sam koliko je sati

16. Da Boh, jer živim u gradu.

Vi deca sa sela možete da nam zavidite na tim predmetima.

17. Ne blamiraj se više jbg
    Istrolovao si Maestra magu i to je to povuci se kad si najbolji

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.