Кладионица

1. To armine, prvo čekam gol lestera, david Luiz tuče u svoju stativu, a kurtoa na drugoj stativi, dva centimetra falilo.

Onda mehengladbah igrača više i dva penala maši kao da im grizman igra, bajern prima gol s igračem više, siti maši dva penala, to je to, valjalo bi prespavati ovaj dan do kraja.

2. bombas pre nekoliko, juce tebe na raznoraznom pitanju, danas maestra, da li mu iko moze stati na put ?

3. jebeni siti, napišem gg pa promenim i odigram na govna, samo me oni oboriše

4. Ja sam pao na jebeni napoli 1x. I to kao ajd da ih stavim da pojačaju kvotu. Mrtvaci jebeni.

5. svi srljali da igraju napoli.lepa kvota na 3 + bila.

6. Ljudi ovo je nesto neverovatno

7. Samo me zanima otkad je PSV postao tolika kurčina od ekipe? Četiri jebena meča kući ne mogu dva gola da daju, dođe im Herakles kojeg su 12 puta uzastopno dobili na svom terenu i opet ne mogu da dobiju, celo jebeno poluvreme ne mogu gol da daju govna nesposobna.

8. Smatrao sam da ce ova utakmica doci GG, ali eto izgleda da zavrsava 0-1. Nisam nista igrao srecom. Uglavnom, moja neka poimanja premijer lige ove sezone:
    Sanderlend je dno, protiv njih se isplati igrati. Svonsi je kurčina, promenili su trenera ali nemaju nikakav kadar. Stouk je kurčina, Milzbro ce biti kurcina dok ne promeni trenera. Hal siti gotov. Znaci to su kandidati za ispadanje:
    1. Sanderlend
    2. Svonsi
    3. Milzbro
    4. Hal siti
    Tri od ova 4 ispadaju, garantujem. Iznad njih su Vest Hem, Barnli.
    Ekipe koje će zabeležiti sjajan rezultat: Bornmut, Votford.
    Sredina tabele: Sautempton, Everton, Wba
    Top 4: Celzi, Man Utd, Siti, Liverpul

Tabela otprilike ovako:
    1-5 (nemoguce je prognozirati redosled): Mancesteri, Celzi, Arsenal, Liverpul
    6. Totenhem
    7. Watford
    8. Bornmut
    9. Sautempton
    10. VBA
    11. Palas
    12. Everton
    13. Lester
    14. Vest Hem
    15. Barnli
    16. Milzbro
    17. Svonsi
    18. Stouk
    19. Sanderlend
    20. Hal

9. Jebem li vam mamu krvavu Sautemptonovsku, igram I2+, ono 0:0 poluvreme, a od 46-70 padnu 4 gola pa jebate Sunce ludo u pičku.

EDIT: Da ne bude Dio laže, evo tiket ionako je omašen.
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1004-2162153-1440

10. noćaš mi srce pati

11. Jel jebe neko kladzoa? Mene pune spermom vec danima, cak se ni ne nadam

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.