To armine, prvo čekam gol lestera, david Luiz tuče u svoju stativu, a kurtoa na drugoj stativi, dva centimetra falilo.
Onda mehengladbah igrača više i dva penala maši kao da im grizman igra, bajern prima gol s igračem više, siti maši dva penala, to je to, valjalo bi prespavati ovaj dan do kraja.
Samo me zanima otkad je PSV postao tolika kurčina od ekipe? Četiri jebena meča kući ne mogu dva gola da daju, dođe im Herakles kojeg su 12 puta uzastopno dobili na svom terenu i opet ne mogu da dobiju, celo jebeno poluvreme ne mogu gol da daju govna nesposobna.
Smatrao sam da ce ova utakmica doci GG, ali eto izgleda da zavrsava 0-1. Nisam nista igrao srecom. Uglavnom, moja neka poimanja premijer lige ove sezone:
Sanderlend je dno, protiv njih se isplati igrati. Svonsi je kurčina, promenili su trenera ali nemaju nikakav kadar. Stouk je kurčina, Milzbro ce biti kurcina dok ne promeni trenera. Hal siti gotov. Znaci to su kandidati za ispadanje:
1. Sanderlend
2. Svonsi
3. Milzbro
4. Hal siti
Tri od ova 4 ispadaju, garantujem. Iznad njih su Vest Hem, Barnli.
Ekipe koje će zabeležiti sjajan rezultat: Bornmut, Votford.
Sredina tabele: Sautempton, Everton, Wba
Top 4: Celzi, Man Utd, Siti, Liverpul
Tabela otprilike ovako:
1-5 (nemoguce je prognozirati redosled): Mancesteri, Celzi, Arsenal, Liverpul
6. Totenhem
7. Watford
8. Bornmut
9. Sautempton
10. VBA
11. Palas
12. Everton
13. Lester
14. Vest Hem
15. Barnli
16. Milzbro
17. Svonsi
18. Stouk
19. Sanderlend
20. Hal
To armine, prvo čekam gol lestera, david Luiz tuče u svoju stativu, a kurtoa na drugoj stativi, dva centimetra falilo.
Onda mehengladbah igrača više i dva penala maši kao da im grizman igra, bajern prima gol s igračem više, siti maši dva penala, to je to, valjalo bi prespavati ovaj dan do kraja.
bombas pre nekoliko, juce tebe na raznoraznom pitanju, danas maestra, da li mu iko moze stati na put ?
jebeni siti, napišem gg pa promenim i odigram na govna, samo me oni oboriše
Ja sam pao na jebeni napoli 1x. I to kao ajd da ih stavim da pojačaju kvotu. Mrtvaci jebeni.
svi srljali da igraju napoli.lepa kvota na 3 + bila.
Ljudi ovo je nesto neverovatno
Samo me zanima otkad je PSV postao tolika kurčina od ekipe? Četiri jebena meča kući ne mogu dva gola da daju, dođe im Herakles kojeg su 12 puta uzastopno dobili na svom terenu i opet ne mogu da dobiju, celo jebeno poluvreme ne mogu gol da daju govna nesposobna.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2422#post_3606923
XFALA :3
Smatrao sam da ce ova utakmica doci GG, ali eto izgleda da zavrsava 0-1. Nisam nista igrao srecom. Uglavnom, moja neka poimanja premijer lige ove sezone:
Sanderlend je dno, protiv njih se isplati igrati. Svonsi je kurčina, promenili su trenera ali nemaju nikakav kadar. Stouk je kurčina, Milzbro ce biti kurcina dok ne promeni trenera. Hal siti gotov. Znaci to su kandidati za ispadanje:
1. Sanderlend
2. Svonsi
3. Milzbro
4. Hal siti
Tri od ova 4 ispadaju, garantujem. Iznad njih su Vest Hem, Barnli.
Ekipe koje će zabeležiti sjajan rezultat: Bornmut, Votford.
Sredina tabele: Sautempton, Everton, Wba
Top 4: Celzi, Man Utd, Siti, Liverpul
Tabela otprilike ovako:
1-5 (nemoguce je prognozirati redosled): Mancesteri, Celzi, Arsenal, Liverpul
6. Totenhem
7. Watford
8. Bornmut
9. Sautempton
10. VBA
11. Palas
12. Everton
13. Lester
14. Vest Hem
15. Barnli
16. Milzbro
17. Svonsi
18. Stouk
19. Sanderlend
20. Hal
Jebem li vam mamu krvavu Sautemptonovsku, igram I2+, ono 0:0 poluvreme, a od 46-70 padnu 4 gola pa jebate Sunce ludo u pičku.
EDIT: Da ne bude Dio laže, evo tiket ionako je omašen.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1004-2162153-1440
dajte za nocas
noćaš mi srce pati
idemoooooo
Gde ćemo???
Da ti ga mećemo!!!
Hahahaha
http://www.stickermotions.com/wp-content/uploads/2014/12/9615551710638197401.png
Hahaha
ahahhaah
Jel jebe neko kladzoa? Mene pune spermom vec danima, cak se ni ne nadam