Кладионица

1. Makaronac ali je sebican.

2. može li večeras u golove da ode mančester?

3. geteborg ce da ga zalomi

4. brt, čim si to napisao dali su gol

5. po nekoj logici,trebalo bi golova da bude.

6. gotovo sam siguran da Liverpul ne može dobiti večeras, ali svejedno mi sigurnije da će biti golova

7. ja ih igrao iz mrtvog keca somi, izgleda da ce me samo oni sjebati

8. Paletmo torino 2
    Liverpul 1-1,3+

Torino 2
    Liverpul 3+I

9. Ливерпул - Јунајтед 0:0

Еибар - Осасуна 2:3

За непуних сат времена игре...
    Нек се врати оно време кад је дерби премијер лиге означавао голеаду а осредња текма примере ракчину :(

10. Kad dovedeš Murinja jebenog za trenera dobiješ šta dobiješ... ne znam zašto, ali mislim da je on najveća trenerska prevara u istoriji. Nije logično s obzirom šta je sve osvojio, ali eto tako nekako mi se čini

11. Lester 1X&0-3 1.55
    Real D4+ 1.45
    Birmingem 1 1.65

3.71

I ovo neko izlupavanje

Porto 2 1.85
    Monako X2&0-3 1.9
    Real daje 2+ u oba pol. 2.15
    Brajton 1X&0-3 1.6
    Reding 1X&0-3 1.8

21.76

12. Danas ako Lester nije kec, ja onda ne znam sta je. Napuse mi se kurca Ranijeri i Marez i svi ostali ako ne dodje... Jos fina kvota bas.

Juve su mi golovi, Sevilja dvojka.

13. porto dvojka.brizu ispovredjivano pola tima.nemaju napad.
    cska x
    sevilja 2 i 3+
    lester 1
    lever totinhem 3+
    juve 2
    sporting dortmund 1
    sve pogadjam.

14. Ko je pametan nek odigra lester 1 i sevilja 2 i 2+ na 10.000

15. Na Legiju 81 kvota pa sta niko nema obe noge

16. Ako je toliko valja ispratiti sa 10 evra

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.