Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
solidna laž od tiketa
Pa hoću da kažem da mi deluju to prevelike kvote za tu igru, oni prelazi koje smo jurili su znali da budu oko 25 ili tako nešto, a za Zvezdu ono jedno vreme su 1-2 ili 2-1 znali da budu i ispod 20. Hoću da kažem da 1-X ili 2-X uopšte ne dolazi tako retko. Opet treba da ubodeš to, naravno, ali ne deluje mi baš nemoguće za ubadanje.
Brt 1-X i 2-X su uvek 14-16 fazon a ovde je 16 ne kapiram sta ne valja?
Jedino ako ne mislis na onu 1-2 al onda tako oazi jebiga
Znam da su oduvek, hoću da kažem da mi je prevelika kvota za te igre, pa se pitam zašto, pseto, zašto je toliko velika. Stvarno previše vremena smo posvetili ovome, jedino što si mogao da kažeš je -
a) pa meni je realna kvota
b) pa i meni je prevelika, slažem se sa tobom, mrave, mudar si ti mrav
c) meni je baš premala kvota, šta lupetaš, budalo.
Iz iksa u iks idu oko 5-6 recimo, a iz keca ili dvojke u iks 15-ak, to hoću da kažem da mi je nelogično.
A to, normalna je kvota skroz. Ne prave kvote tilmo i bombas nego strucnjaci jbg. Pa kako hendikep pogode u bobu mamu im jebem
Verovatno, ali ipak ću da pojurim te igre za vikend, danas ne stižem.
Hendikepi su dogovoreni, naravna stvar.
od 648 utakmica i ti bi pogodio 3 hendikepa
ucini se dobra kvota i meni s vremena na vreme pa se nalozim da ganjam i kurac ni blizu nikad, nema tu leba
Dankan pravi kvote
jebacu kladzoa sa 3+ u mancesteru, Milanu i Bukurestu.
Haha Blagoja ma jok igraj od2 do 4
idem do kladže, ima neko neku želju?
Pusi ga, sinoc sam imao Arsenal 1-1 i 2-5... :D :D :D
E ali zamalo da prodjem jedan tiket, prvo poluvreme od 1-3 gola, kvote su od 1.35 do 1.50... realno ako padne 4 da ga jebem... Mada je palo na Realu prekjuce i probilo me.
EDIT: Svi oko mene prolaze tikete, realno dolazi sve, a ja se ogranicim sa golovima i popusim kooorcinu.
Pa pričam ti ovo ima 3 meseca
Spanulis 12.5 -
Mekel 7.5 -
Cirbes skokovi 5.5 -
Vonamejker 10.5 -
Ponkrašov 6.5 -
Zelim ti dobitak.
Vonamejker igra po 30+ minuta, ne bih ga ja minus igrao. A i Ponkrašov isto.
Bomb ne baksuziraj nam tako pls znači nam ovo a sujeverna smo govna