Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne mogu ni to...a i koja im je vajda od toga
Nisam vise Dzankee nego Mustafa!!!!! MUSTAFA!!!!!!!!!
Ево ја се нешто лепо осећам данас па предлажем да сви лепо опростимо Џанкију, ако он обећа да неће овде више да се разбацује онаквим дојавама.
Ш'а мислите?
Нећу будем пичка и да те терам са теме, ради шта хоћеш, али кад даш реч, пробај и да је одржиш, небитно да ли је стварности или интернет у питању.
Brate, nemoj da si cava, rekao si da nećeš više dolaziti. Kontam da si dete, ali valjda si muško dete, ebemumater.
džanki, smetaš. ispao si pička, sad nosi teret toga.
ja nemam moć da te oteram sa teme, ali da imam - definitivno bih, ako se ne bi sam sklonio, jer je to tvoja, a ne naša reč.
uostalom, ima toliko fejsbuk stranica gde možeš da ostavljaš te svoje dojave i tipove, pa idi tamo.
edit na pekijev post:
od mene, ne.
može zvezda i partizan da naguzi ovako, i da budem presrećan, ali reč je reč, i mora se ispoštovati.
Nema šta da mu ja opraštam ili ne. Boli me baš kurac što nije došlo. Kao prvo, jer nisam uplatio(nisu dali), a i da jesu, boleo bi me baš kurac. Nije ni prvi, a nadam se ni posledjni put da gubim pare.
Dečko je dao reč da neće više pisati ovde ako to ne dođe. Nije došlo i ne znam u čemu je problem.
Kakvo opraštanje, kake pičke materine..
А јебига, ја ишао по систему тога да нећемо да имамо кога зајебавамо. :))
Јебига Џанки, видиш како екипа каже, буди мушко, а не као ја.
jel može na barsu dva gola u prvom?..ajmo brzo pa palim....
Ау, Џанки, јесте да си клинац и све али јбг, није ти фазон. Мени пуца курац за тих нешто пара што сам дао, ионако бих их пукао на неки други тикет. Али реч је реч, мени не сметаш овде, али си ПИЧКА ако наставиш.
+100
ajmo savet za barsu...brzo, kasnim...
javio, ja ne bih. igraće murinjo onako kako zna, pametno, ali kao pička, i teško da će da padne makar jedan gol na celoj utakmici... to je neko moje mišljenje, e sad jebemliga, videćemo.
Turi, pa nek ide život!!!
E, zajebite Džankija
Ja danas gađo
Partizan 2
Vojvodina 1
Zvezda 3+ (poklon kvota 1,6)
Rad x2
Bazel 3+ (1:1 poluvreme, jebem li ga, valjda neće uzjebati)
Seltik 2 (već vode)
i smrdljivi Čelzi kec, koji me kurac jeba da to stavim, sad bih izbrisao
Kvota malo jače od 9,5
Aaaaa, neeeću Čelseeej
igraš Čelsi, eeee živote lutalico...
:DDDD
Eto,imali biste dve kuce i jos 0.45 kuce da ste stavili dve kuce na Partizan...Odjednom lagano dobise Smederevo,koje nije primilo 2 gola fazon kod kuce 18 godina,a Partizan 2 sanse u zadnje 4 utakmice nije napravio...lupam,ali znate na sta ciljam.No,nadam se da ce im se taj "povratak" forme obiti o glavu u derbiju.Zvezda me obara u 92.,imam od 3 do 5,i sad ga metnuse,a protiv Cuke kad imam tacan rezultat 5:0,mase 4 sanse...
Ljudi,jel sam ja lud,ili je KOlubara bila 2:0? Kunem vam se u Mozzartu izbacilo 2:0,i sad dodjem 1:1...ko koga zajebavam,a stajalo je jedno 20 minuta tako...
Za vecerasnji El klasiko,imam samo jedno da kazem-a to su dve stvari.. :) Ljudi,to je derbi,to nije da igraju Barsa i Hetafe,to je REAL,koliko god bila Barsa dominantna,ponavljam to je Real,koji ima isto dobar tim,dobrog trenera,i dobru igru.I na njih dali 3.55! EJ! Omalozavanje! Pa ne bih igrao na barsu da mi kazu da ce opet 5:0 da ih oderu...sramota...Totem mi je X,i Lejkersi dvojka u hendikepu...Toliko od mene...
Danas je došlo sve tačno. Isto kao u nedelju. S tim što sam u nedelju ubo sve ali mi Napoli uvali kurčinu. Isto oko 10 kvota bila. E da mi je znati što odigrah Čelsej na 1.25...
Imam osećaj da će da mi stave pišu u guzu, ako me razumete.
ЏАНКИ ИЗДРЖИ ПА ИМ ОПЕТ ДОЈАВЉУЈ!!
Мислим да ће се вечерас Ел класико решити негде у другом, да неће бити много зајебанције у првом...ваљда
Данас нисам играо ништа, сутра ћу вероватно Стандард, Стеауа и још нешто.. Сад видим, Бохум игра у гостима, биће ту лепа квота сигурно а треба им за бараж, то би требало да дође..
ČELSI VODIIIII
Znao sam, to samo da ih izmalerišem. :D
Šta je ovo, jebote? Arsenal, Seltik, Milan i Čelsi svi u petom minut. O Gospode...
Који је цар овај Тулумбац , хахахаха
Него синови , ако овако остане , биче мало кеша...... пу пу пу ....