Кладионица

1. nego i ja sam danas pojeo govno nakon tri nedelje, ubi me dosada...

već sam prošao
    zagreb - cibona 1
    mladost - čapljina 1
    frener - galata 1

i čekam još

bazel
    grashopers
    milan
    seltik
    čelsi 3+

2. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-1044309-870

U devedeset hiljaditom minutu nadoknade, onu majku narkomansku...

Karington, nema više ljeba od kladionica....

3. Auu, al' je danas moglo da se uzme jedno milion evra. Sve živo je došlo. Pogodih ovaj lagano.

Za vikend ću morati da im uteram vepra ponovo. :)

4. Evo jedan tiket za sutra.
    Freiburg - Hannover 2
    Steaua Bucharest - FC Brasov 1
    Slask -Wisla 2
    Kvota : 9.15 (kvote sa www.rezultati.com)
    Ulog: 100
    Sta mislite ?:)

5. Овај арсенал ће бити главни узрочник чира на мом желудцу.

6. Slažem se sa tobom, Marko. Ja taman poslala koleZi koji je Totenhemovac poruku punu zajebavanja i kako pritisnuh send, tako ovi smanjiše, bem li im sve. Zajebu li me po milioniti put, će ih vješam...

7. Obožavam Totenhem i navijam za njih :DD
    Mislim da ću prestati da se kladim :DD

8. Seltik jebe!!! Izgleda da je ona bomba što su poslali Lenonu imala pozitivan efekat na motivaciju tima...

9. Seltik i Rendžers celu sezonu ne mogu da omanu. Svaka im čas.

10. Skočimiše, taj Grasshoppers je nekad stvarno bio bolji; nije mi jasno kako si mogao igrati keca na njih? Oni su beznadežni.

11. javio, nadam se da si poslušao savet...
    real će da ih rastavi u drugom. pošteno, bolji su bili i sad... mada ni sa jedne ni sa druge strane nije bilo nekog fudbala... eeej, da barselona nema šut na gol celo poluvreme... murinjo, svaka ti čast!
    osvaja real ovo glat. a i navijam za njih...

12. Селенијум, да ли си примила неку поруку од друга?
    Мајке им га... Па, не могу да верујем!

13. Sad su beznadežni, sigurno ispadaju iz lige. A igrao sam na njih jer:
    domaćinstvo protiv posljednjoplasirane ekipe, prilika da ih izbaciš i da kreneš ka sredini tabele... Ko im jebe mater.

14. Изашо сам....

15. Дођи брзо!

16. Mene obori Barsa Real GG,jbg

17. Nisam veliki fan Mesija ali lik je mašinerija, lome ga namjerno ali jebe ih strašno. Iniesta prede kao mače, kakav je ono igrač, kakva je ono igra. Ala je fudbal lijep sport kada ga igraju ovakvi likovi.

18. Bravo za Real! HA! Mozda nisu dosli na kvotu 3.55,ali je i X2 bio 1.86,sto je moralo da se isprati...hvala kurcu vise da su dobili one patuljke.. :P
    Totem dodje X,jos ako dodju Lejkersi,fino sam pogadjao,ali para nema... :)

19. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=249#post_1202784

Prodje... ako sam dobro video, jedina utakmica od 0 do 2 u celom našem kolu. To je retkost... bvdlga i Aco, svaka čast!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.