Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nema gola u pl evo sad ce 20. min sta je majku vam jebem sta je
Dortm će da mi izjebe najbolji tiket vrv
jebo vas bre fudbal seljaci
jaoj dortmun će mi izjebat tiket, eh stari moj gg na njemačku i miran si, al vidi ove u PL nema golova, al volim ti ja taj engleski fudbal, energija.
siromah sam al volim odigrati fudbala
ajde bohora i da razumem on je sa sela i čuo je za košarku sa 14 godina al armine prijatelju ti si gradski čovek
Bohor velika matura: E što sam gledao neki sport, ima mreža i dva lika sa nekim sprava kao prebacuju lopticu preko nje i sme da odskoči jednom
mozda znas moje ime, ali ne i moju pricu
X osoba: Bohore jel pratiš NFL
Bohor: Ragbi?
Hahah dobar
Lol Gvozd nzm da li si svestan da možeš progutati naočale svoje
Šta se smeješ ti bugarine paprikarskí?
pa jebem li vam majku bogovu u picku sta je sa golovima
prijatelju ako me budeš tukao nemoj samo naočare da mi diraš, moram za najjeftinije da puknem koju hiljadu posle, a za bolje i više od 5, otkad sam kopao rupe za drveća u topoli izgrebao mi pesak naočare dok sam ih držao u džepu dok radim, otad ne vidim kroz 25 posto stakla, već sam u kurcu.
neko prokletstvo, sudbina, sta li je, moram da lutam ne mogu da stanem
gvoz koja ti je dioptrija i zasto ne nosis sociva ?
Armine koliko bi bio srećan na skali od 0 do 23,7 kad bih ti poslao 100% sigurnu dojavu, kvota 22?
jedno oko skoro da vidim dobro, drugo 1,75 minus, jebem li ga, reče nešto doktorka da iz nekog razloga ne preporučuje sočiva to pre 100 godina kad sam prve kupovao a i bole me kurac da mećem ta sranja u oči, seksi sam i sa naočarima a pogotovu je jebački efekat kad skineš naočare pa se prolepšaš a ja mogu da skidam naočare često jer nisam baš tolko ćorav da te ne vidim kad si metar ispred mene
ok sada je svuda pao bar po gol, osim na utakmicama koje sam ja odigrao :D
Jel te zovu ćoro xDDDD