Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahaha
Domagoj vida legenda pokatolicena srpska bravo carino
Kako ću sutra biti Blagoja i od 0 do 2 odigrati
Sve!
Ja te pitao jel 0-1 boh, nisi video ocigledno
Nisam. To igra se
Esi uzo pare sada?
Ako benfika i arsenal daju po gol u drugom prolazi mi jos jedan tiket a ako i bajern da gol u drugom i na psz padne za bilo koga dolazi jos jedan uh uh uh ajmo prijatelji kurac mi je na pola dignut jos mu se jebe ko cijalis da sam pio
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2528#post_3620933
pretpostavljam da ćeš da se pridržavaš ovoga, ps :)
Uzeo sam 130e (na dva tiketa zajedno) a objasnjenje za dalje imas gore
Edit: taman pokrio budjavu DOJAVU i onaj za zagrevanje
Hocu lecki samo nek se desi onaj scenario gore opisan i NISTA ali BAS NISTA VISE do sutra u 19-20h
Edit: 370 sam u majnusu trenutno dobro je reko ode na 650 tu bi se mozda predao...
Upravo mi je mrtvi PSG srušio sve snove.
Bešiktaš-Napoli P/K X (1.80)
Atl. M- Rostov G1+ (2.80)
Man.C-Barca 1 (2.80)
Ludog.-Ars 2 (1.33)
BMG-Celtic 1-1 (2.15)
PSV-Bayern P/K X (2.20)
Basel-PSG X-2 (4.55)
Benfica- Dinamo K. 1-X (19.0)
UK KVOTA: 7674.79
http://i.imgur.com/TWdM99oh.jpg
Ajmo jedan live
Ja sam u kanalu ako ovo ne dođe
Nek dodje poklapa s mojim tiketima se
S mojima se ne poklapa ali ako te vadi neka dodje brt
Ej živote kofo govana
Tj samo benfika mi se ne poklapa za ostalo me zabole
Evo sad City, a kad je trebalo da munu jedan jedini gol protiv Barse u prvom meču, đavola su ga dali, nataknem ih na city
Jebena Barsa
+1 na leckog mamu im usranu u usta jalovu jebem. Doduse sad me ne deranziraju puno imam ih na jednom minornom tiketu samo X2