Кладионица

1. Domagoj vida legenda pokatolicena srpska bravo carino

2. Kako ću sutra biti Blagoja i od 0 do 2 odigrati

3. Ja te pitao jel 0-1 boh, nisi video ocigledno

4. Nisam. To igra se
    Esi uzo pare sada?

5. Ako benfika i arsenal daju po gol u drugom prolazi mi jos jedan tiket a ako i bajern da gol u drugom i na psz padne za bilo koga dolazi jos jedan uh uh uh ajmo prijatelji kurac mi je na pola dignut jos mu se jebe ko cijalis da sam pio

6. Uzeo sam 130e (na dva tiketa zajedno) a objasnjenje za dalje imas gore

Edit: taman pokrio budjavu DOJAVU i onaj za zagrevanje

7. Hocu lecki samo nek se desi onaj scenario gore opisan i NISTA ali BAS NISTA VISE do sutra u 19-20h

Edit: 370 sam u majnusu trenutno dobro je reko ode na 650 tu bi se mozda predao...

8. Upravo mi je mrtvi PSG srušio sve snove.
    Bešiktaš-Napoli P/K X (1.80)
    Atl. M- Rostov G1+ (2.80)
    Man.C-Barca 1 (2.80)
    Ludog.-Ars 2 (1.33)
    BMG-Celtic 1-1 (2.15)
    PSV-Bayern P/K X (2.20)
    Basel-PSG X-2 (4.55)
    Benfica- Dinamo K. 1-X (19.0)
    UK KVOTA: 7674.79

9. Ja sam u kanalu ako ovo ne dođe

10. Nek dodje poklapa s mojim tiketima se

11. S mojima se ne poklapa ali ako te vadi neka dodje brt

12. Ej živote kofo govana

13. Tj samo benfika mi se ne poklapa za ostalo me zabole

14. Evo sad City, a kad je trebalo da munu jedan jedini gol protiv Barse u prvom meču, đavola su ga dali, nataknem ih na city

15. +1 na leckog mamu im usranu u usta jalovu jebem. Doduse sad me ne deranziraju puno imam ih na jednom minornom tiketu samo X2

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.