Ako benfika i arsenal daju po gol u drugom prolazi mi jos jedan tiket a ako i bajern da gol u drugom i na psz padne za bilo koga dolazi jos jedan uh uh uh ajmo prijatelji kurac mi je na pola dignut jos mu se jebe ko cijalis da sam pio
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hahaha
Domagoj vida legenda pokatolicena srpska bravo carino
Kako ću sutra biti Blagoja i od 0 do 2 odigrati
Sve!
Ja te pitao jel 0-1 boh, nisi video ocigledno
Nisam. To igra se
Esi uzo pare sada?
Ako benfika i arsenal daju po gol u drugom prolazi mi jos jedan tiket a ako i bajern da gol u drugom i na psz padne za bilo koga dolazi jos jedan uh uh uh ajmo prijatelji kurac mi je na pola dignut jos mu se jebe ko cijalis da sam pio
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2528#post_3620933
pretpostavljam da ćeš da se pridržavaš ovoga, ps :)
Uzeo sam 130e (na dva tiketa zajedno) a objasnjenje za dalje imas gore
Edit: taman pokrio budjavu DOJAVU i onaj za zagrevanje
Hocu lecki samo nek se desi onaj scenario gore opisan i NISTA ali BAS NISTA VISE do sutra u 19-20h
Edit: 370 sam u majnusu trenutno dobro je reko ode na 650 tu bi se mozda predao...
Upravo mi je mrtvi PSG srušio sve snove.
Bešiktaš-Napoli P/K X (1.80)
Atl. M- Rostov G1+ (2.80)
Man.C-Barca 1 (2.80)
Ludog.-Ars 2 (1.33)
BMG-Celtic 1-1 (2.15)
PSV-Bayern P/K X (2.20)
Basel-PSG X-2 (4.55)
Benfica- Dinamo K. 1-X (19.0)
UK KVOTA: 7674.79
http://i.imgur.com/TWdM99oh.jpg
Ajmo jedan live
Ja sam u kanalu ako ovo ne dođe
Nek dodje poklapa s mojim tiketima se
S mojima se ne poklapa ali ako te vadi neka dodje brt
Ej živote kofo govana
Tj samo benfika mi se ne poklapa za ostalo me zabole
Evo sad City, a kad je trebalo da munu jedan jedini gol protiv Barse u prvom meču, đavola su ga dali, nataknem ih na city
Jebena Barsa
+1 na leckog mamu im usranu u usta jalovu jebem. Doduse sad me ne deranziraju puno imam ih na jednom minornom tiketu samo X2