Prijava

Уф , нашо си кога да питаш :) Шта да ти кажем , ја Барселону нисам смео да ставим , јес да је квота 1.15 , и не исплати ми се да је стављам.Јувентус ми је увек био кикс екипа ,поготово са тим Ш тимовима типа Катанија. Манчестер сам ставио али од њега највише стрепим , Евертон је џукачка екипа , могу да изгубе од сваког а могу и да победе сваког.Мада ценим , треба и тај Манчестер да одржава бодовну разлику...
Стави , ко зна , можда и дође... :)

O'Saliven-Marfi 1
Ferer-Almagro 1
Totenhem-Vest Brom 1
Selbi-Hendri 1

kvota 4
dobitni tiket :)

Odlični su tiketi obojicu, ovo ako ne dođe, jebiga, nemojte više igrati kladionicu i kapak.

Jebote, a sjećam se vremena kad je kvota 1.50 bila sigurica da ne moš pasti. Sad ni sa 1.20 nisi siguran...

Zatvorena kladza a otisao sam do centra grada.Jbg radice tek u utorak.Punim 18 za 7 dana a do tada mogu da se slikam :(

Odlični tiketi, Ljako, al' što toliko duplih parova na tiketima? Mančester na svakom drugom, Vojvodina, Totnem....

Придјел- Кртова , дојава из двице у прекид.

@Skočimiš
Zato što u te parove verujem, bar za danas.
Ineče retko dupliram jedno te isto na tiketima (skoro nikad), ali danas mislim da tako treba da bude! :)

Gavrani su uz Pridjel! Pridjel do prvaka treće lige Centar!

moj današnji (konačno jedan realan!)

Bajern 2-2
Leverkuzen 1
Totenhem 1-1
Palermo GG
Bursa 1

kvota 22.

i naravno, onaj jučerašnji singl na zvezdu. dosta.

Moj tiket danasnji...
Blekul 1X
Hajduk Kula 1
Split 1
Akrington 3+
Liverpul 1
Venlo 5+

na 1000 din,36 hiljada...pa nek' ide zivot... Ove male necu da stavljam,tek ako prodju cu da se hvalim... :P

100 evra na derbi 0-2. Imam dojavu, insajder iz Toletovog kabineta.

da imam 100 evra i da stavljam 0-2,sledeci El Klasiko :)

Udineze mi ga meće iz dana u dan. :)

A i bol me kurac, uplatio sam nešto da se zajebavam. Nije imalo danas šta da gađam jače.

Sta kazete za Celtu jel bi trebalo duleti?

Ма Селта трпа код куће , долази лагано.
Него што ме ова Парма јебе , меће ми га увек кад је играм.Кад играм против ње она добија кад играм на њу губи , пу говна.А и овај Удине са играчем мање треба да преокрене а то је већ.........ееееееее

Gavrani su uz Pridjel! Pridjel do prvaka treće lige Centar!

Штета избацише Рудар Станари из треће лиге, сада Придјел нема конкуренције.

Волвс 1
Виган Џ2
Политехника 1

6.06

То је за од 4.

бвдлга, радимо жустрије макар наредних недељу дана, танак сам био с временом до сад.

Хтедох да приупитам нешто. Да ли је неко испратио данско зачеље последња 3 кола контра прелазом, конкретно Лингби?

A jebem ti pamet, još pre par dana planiram da opalim Palermo-Napolio GG3+ i danas zaboravim.

Definitivno prestajem da jebem!