Кладионица

1. Уф , нашо си кога да питаш :) Шта да ти кажем , ја Барселону нисам смео да ставим , јес да је квота 1.15 , и не исплати ми се да је стављам.Јувентус ми је увек био кикс екипа ,поготово са тим Ш тимовима типа Катанија. Манчестер сам ставио али од њега највише стрепим , Евертон је џукачка екипа , могу да изгубе од сваког а могу и да победе сваког.Мада ценим , треба и тај Манчестер да одржава бодовну разлику...
    Стави , ко зна , можда и дође... :)

2. O'Saliven-Marfi 1
    Ferer-Almagro 1
    Totenhem-Vest Brom 1
    Selbi-Hendri 1

kvota 4
    dobitni tiket :)

3. Odlični su tiketi obojicu, ovo ako ne dođe, jebiga, nemojte više igrati kladionicu i kapak.

Jebote, a sjećam se vremena kad je kvota 1.50 bila sigurica da ne moš pasti. Sad ni sa 1.20 nisi siguran...

4. Zatvorena kladza a otisao sam do centra grada.Jbg radice tek u utorak.Punim 18 za 7 dana a do tada mogu da se slikam :(

5. Odlični tiketi, Ljako, al' što toliko duplih parova na tiketima? Mančester na svakom drugom, Vojvodina, Totnem....

6. Придјел- Кртова , дојава из двице у прекид.

7. @Skočimiš
    Zato što u te parove verujem, bar za danas.
    Ineče retko dupliram jedno te isto na tiketima (skoro nikad), ali danas mislim da tako treba da bude! :)

8. Gavrani su uz Pridjel! Pridjel do prvaka treće lige Centar!

9. moj današnji (konačno jedan realan!)

Bajern 2-2
    Leverkuzen 1
    Totenhem 1-1
    Palermo GG
    Bursa 1

kvota 22.

i naravno, onaj jučerašnji singl na zvezdu. dosta.

10. Moj tiket danasnji...
    Blekul 1X
    Hajduk Kula 1
    Split 1
    Akrington 3+
    Liverpul 1
    Venlo 5+

na 1000 din,36 hiljada...pa nek' ide zivot... Ove male necu da stavljam,tek ako prodju cu da se hvalim... :P

11. 100 evra na derbi 0-2. Imam dojavu, insajder iz Toletovog kabineta.

12. da imam 100 evra i da stavljam 0-2,sledeci El Klasiko :)

13. Udineze mi ga meće iz dana u dan. :)

A i bol me kurac, uplatio sam nešto da se zajebavam. Nije imalo danas šta da gađam jače.

14. Sta kazete za Celtu jel bi trebalo duleti?

15. Ма Селта трпа код куће , долази лагано.
    Него што ме ова Парма јебе , меће ми га увек кад је играм.Кад играм против ње она добија кад играм на њу губи , пу говна.А и овај Удине са играчем мање треба да преокрене а то је већ.........ееееееее

16. Gavrani su uz Pridjel! Pridjel do prvaka treće lige Centar!

Штета избацише Рудар Станари из треће лиге, сада Придјел нема конкуренције.

17. Волвс 1
    Виган Џ2
    Политехника 1

6.06

То је за од 4.

бвдлга, радимо жустрије макар наредних недељу дана, танак сам био с временом до сад.

Хтедох да приупитам нешто. Да ли је неко испратио данско зачеље последња 3 кола контра прелазом, конкретно Лингби?

18. A jebem ti pamet, još pre par dana planiram da opalim Palermo-Napolio GG3+ i danas zaboravim.

Definitivno prestajem da jebem!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.