Кладионица

1. Pazi da je jedan pao za tu kintu pa je losa prica, ovako samo mozes da se sklupcas i zaspis jecajuci :((

2. U 2016. će imati značajno manji prihod zbog onog tvog dobitka sinoć, a, bombaš? :)

3. Šta ćemo za večeras ??

4. Ko te kleo nije dangubio.. :(

Sto je najgore znam ko me prokleo sve mu jebem, al' mi nije zao :D

5. Jesi rekao da nećeš više dolaziti bonbas? Mars u kurac.
    P.S. Mi igramo u Sokeru xD

6. Znači žena...

Eno bokseru na prethodnoj strani, ono dolazi.

7. Tot
    Sevilja
    Juve
    Dortmund
    Za 2,3 k iz očaja

8. Blagoja. Ako će ti biti lakše, imam druga koga je po jedna prodala za redom na 45 tiketa vezano pre tipa 2 dine. Još ih čuva mislim
    Od 3 do 70 k dobitak
    Hteo da se ubije najozbiljnije, živac je u tri kurca

9. Coa ambiciozno al ne i nemoguće

10. Šta je bilo sa 46. tiketom, pao dve ili uzeo pare? :)

Pa ambiciozno deluje lester, ali ekipa koja ima 3-0-0 i gol razliku 5:0 se mora probati na kvotu iznad 3, a laganije mi je da stavim te tri nego da se jebem kako da pojačam real npr. jer se 1.1 ne može igrati.

11. Real se ne dira včrs

12. Eno slukasa u sokeru na 9.5, eno veselog sa skokovima na 6.5, eno lengforda manje od 3.5 asistencije, i toliko, 6 i kusur kvota.

13. Ja ću pokušati sa:
    Totenhem 1 i 3+ (ljudi stalno imaju po zilion prilika i obično se ispromašuju, valjda će sad da ih krene, naročito što im treba za prolaz, neizvesna grupa)
    Monako 1 i 3+ (vratio se Falkao, dali su 6 i 7 golova u dva meča u Francuskoj u poslednja 3-4 kola, ce es ka u užasnoj formi, mada malo golova primaju, mamu im)
    Sevilja mora nešto, neki 1-1 ili 1 i 2+ ili sigurna pobeda, mada se malo plašim sigurne pobede
    Juve kec
    Hteo sam i Lester, ali imaju solidnu prednost u grupi, a Kopenhagen je solidan kod kuće http://www.flashscore.com/match/xS0OM0g0/#h2h;home
    edit u poslednjih 20 mečeva, imaju valjda 3 remija i sve ostale pobede

14. E da je zena...

Evo mojih predloga za vcrs:

Totem 1i2+
    Sevilja 1-1i2+
    Juve 3+
    MOnako 1
    Lester 0-2

Blagoja. Ako će ti biti lakše, imam druga koga je po jedna prodala za redom na 45 tiketa vezano pre tipa 2 dine. Još ih čuva mislim
    Od 3 do 70 k dobitak
    Hteo da se ubije najozbiljnije, živac je u tri kurca

imao sam i aj te momente, samo sto je mene obaralo nedelju dana 70+ hiljada po gol ili tekma. I sad recimo kad se zalim, ortaci kao sta jedes kurac pa jesi uzeo 100 hiljada u julu na evropskom, ja kao ok jesam, ali to sto padam svaki dan tikete po 20-50 hiljada to je ukupno miliJon majku vam vasu

15. Mada juče solidno golova danas 3+ mrka kapa je :-D

16. Odlično, razlog više u korist lestera, red je da kopenhagen izgubi jednu kući :)

Da se razumemo, ja bih probao dvojku i da igraju sa... leverkuzenom npr., da je ovakva siituacija u grupi, 3-0-0 i 5:0. Ko ga jebe, pare znam da ne mogu da uzmem dva dana uzastopno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.