Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pazi da je jedan pao za tu kintu pa je losa prica, ovako samo mozes da se sklupcas i zaspis jecajuci :((
U 2016. će imati značajno manji prihod zbog onog tvog dobitka sinoć, a, bombaš? :)
:D
xD
Šta ćemo za večeras ??
Sto je najgore znam ko me prokleo sve mu jebem, al' mi nije zao :D
Jesi rekao da nećeš više dolaziti bonbas? Mars u kurac.
P.S. Mi igramo u Sokeru xD
Znači žena...
Eno bokseru na prethodnoj strani, ono dolazi.
Tot
Sevilja
Juve
Dortmund
Za 2,3 k iz očaja
Blagoja. Ako će ti biti lakše, imam druga koga je po jedna prodala za redom na 45 tiketa vezano pre tipa 2 dine. Još ih čuva mislim
Od 3 do 70 k dobitak
Hteo da se ubije najozbiljnije, živac je u tri kurca
Coa ambiciozno al ne i nemoguće
Šta je bilo sa 46. tiketom, pao dve ili uzeo pare? :)
Pa ambiciozno deluje lester, ali ekipa koja ima 3-0-0 i gol razliku 5:0 se mora probati na kvotu iznad 3, a laganije mi je da stavim te tri nego da se jebem kako da pojačam real npr. jer se 1.1 ne može igrati.
Uzeo 13 k
Real se ne dira včrs
Gg2 lester je
Eno slukasa u sokeru na 9.5, eno veselog sa skokovima na 6.5, eno lengforda manje od 3.5 asistencije, i toliko, 6 i kusur kvota.
Ja ću pokušati sa:
Totenhem 1 i 3+ (ljudi stalno imaju po zilion prilika i obično se ispromašuju, valjda će sad da ih krene, naročito što im treba za prolaz, neizvesna grupa)
Monako 1 i 3+ (vratio se Falkao, dali su 6 i 7 golova u dva meča u Francuskoj u poslednja 3-4 kola, ce es ka u užasnoj formi, mada malo golova primaju, mamu im)
Sevilja mora nešto, neki 1-1 ili 1 i 2+ ili sigurna pobeda, mada se malo plašim sigurne pobede
Juve kec
Hteo sam i Lester, ali imaju solidnu prednost u grupi, a Kopenhagen je solidan kod kuće http://www.flashscore.com/match/xS0OM0g0/#h2h;home
edit u poslednjih 20 mečeva, imaju valjda 3 remija i sve ostale pobede
E da je zena...
Evo mojih predloga za vcrs:
Totem 1i2+
Sevilja 1-1i2+
Juve 3+
MOnako 1
Lester 0-2
Od 3 do 70 k dobitak
Hteo da se ubije najozbiljnije, živac je u tri kurca
imao sam i aj te momente, samo sto je mene obaralo nedelju dana 70+ hiljada po gol ili tekma. I sad recimo kad se zalim, ortaci kao sta jedes kurac pa jesi uzeo 100 hiljada u julu na evropskom, ja kao ok jesam, ali to sto padam svaki dan tikete po 20-50 hiljada to je ukupno miliJon majku vam vasu
Mada juče solidno golova danas 3+ mrka kapa je :-D
Odlično, razlog više u korist lestera, red je da kopenhagen izgubi jednu kući :)
Da se razumemo, ja bih probao dvojku i da igraju sa... leverkuzenom npr., da je ovakva siituacija u grupi, 3-0-0 i 5:0. Ko ga jebe, pare znam da ne mogu da uzmem dva dana uzastopno.