Кладионица

1. Podseti me to na onaj vic stari kad je meda zgutao vijagre kilo i digla mu se patka i jurca po šumi da nađe nešto doprca jer jbg ima kandže ne može da drka i naleti na ježa i jež kad ga vidi sklupča se u loptu i okreće ga meda traži rupicu neku a jež će njemu
    "Brt. Muško sam nemoj mene."
    A meda će njemu
    "GDE TO PRIČAŠ?! GDE TO PRIČAŠ!?"
    HAHAHAHA

2. Okacicu vam tikete posle,ali sto se mene tice,ja pravim pauzu. Ovo vise nema smisla,padam po kos,gol,nemam dobitak nijedan... :)

Odjavljujem se prijatelji,srecno!

3. Eee jebemte zivote, ode brndrnga, a dodje bonbas :'((((

4. Ne znam jel zbog toga sto ne mogu se rasanim ili nisam nesto dobro razumeo, jel to deky kuka sto je u plusu 800€ Oo

5. E aj se ne kladimo vise

6. roben, ispratio sam te ovaj tenis, ali tima i gofana 1&22.5+ a čilića h1

7. kako beše ono, sedam god sreće kad jebeš ciganku?

8. ne rade ti liknovi

9. A DAJ IDU PICKU MATERU

10. kako ne rade kad meni rade?

11. Mora pauza se napravi, bar da jedan tiket prodjem nekad, ovako lova samo odlazi a nervoza sve veca.

Ali vraticu se jaci

12. Bole me ruke od mamurluka ne mogu telefon da držim.

Ovo je za mene idealan dan bio, ne znam kako ste popadali toliko, očekivao sam bar pet dobitnih tiketa ovde sinoć.

Arsenal dobio
    Psž dobio
    Siti došao gg3+
    Atletiko dobio
    Bajern dobio
    Benfika dobila

Jedino eto, mehengladbah je valjalo zaobići keca, al' šta hoćete jbg, generalno odlični rezultati sinoć.

Ja ovo uz'o:

Arsenal x-2
    Bajern 2-4
    Mehengladbah 2-3
    Bazel gg
    Siti gg3+

Večeras lester 2, totenhem 1 i monako 1, ništa više. Ostalo u EL.

13. Ovaj moj post loše ide posle bvdlginog, uleteo u makaze jbg. Kad sam kucao 20 minuta.

14. Samo nek' se jebe kladza, ortak padne juce 75k na mehengladbah, jbg slepci, a inace sve je doslo, s tim da mi sto se organicavamo mozemo ga duvamo sto Arsenal nije dosao 2-2 ili nesto tako. :)

15. A majku mu jebem u picku, zao mi tiketa ko da su moji. Idi u crvenom koncu obiđi tri puta oko crkve, i pravac na buvljak da kupiš kod cigana najskuplje šta je. Ko te kleo nije dangubio.. :(

16. Ja sad tek video s telefona, nije moglo nešto. Jebogaleb koji baksuz.

17. Kladionica mozzart je u 2015 godini imala totalni prihod od preko 34 milijarde dinara, uz čist profit od 607 miliona dinara.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.