Кладионица

1. Da a mi svako malo u limite ulazimo i dobijamo

2. Ja sam baš juče dobio 10 miliona u Sokeru nek puše kurac da sam odigrao u Mocartu imao bih 11 veći je limit

3. Hvala Izijem, Somi i Deki, shipu ga Pseto :)

4. Доминик Тим несретник сам од малена

5. glupi aleksandarkg kontrira moj tiket a pratim tenis evo već 40 godina, fakin nub

6. neka ti ovo bude lekcija mladi veseljače

7. bombaš čita ovo za limite na onlajn klađenju i plače što je odigrao u mocartu

8. bombaš odigrao za 100 dinara, moja neka procena, štekara je to

9. trebale mu pare za neko partizanovo gostovanje u nekom random selu u vojvodini

10. Ja kao i uvek ocu da pratim neke likove, kvote uglavnom ostavljaju sa wwin-a i jos nekih drugih kladionica. Nadju se ponekad na nasim kladionicama iste granice za igrace i poene timova, ali dosta puta je to poen dva gore dole, sto moze da sjebe stvar, jer ovi koji postavljaju granice su neverovatni i jedan poen je nekad kuca.

Od limita sam daleko svetlosnim godinama.

11. predražinjo visu electron pretpostavljam već imaš, napravi skrill i toeto zdravo đaci

12. aha znači tu se ne slažemo

13. Zatego sam Thiema za 1000 a ovaj mu se ispisao usta.

Jebi se Robene.

14. С ким год да сам данас дискутовао о клаџи сви рекли лестер 2. Па јебате ово им је прва сезона у лш у пл се распадају и још овде нису примили гол.
    Играо би ја домаћин 1+ али зашто да стављам 1,25 квоту на тикет са 2,30 и онда ми је ово нека златна средина.

15. и ја појурио јутрос онај тикет с црвеном пала квота на равно 3. ужас... нек га сви претекну у трци да испуши за завршни мастерс јебо га патак.

Реал даје 2+ у првом и 2+ у другом 3,65 у сокеру... исплати одма

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.