Кладионица

1. predrazinjo, napravi neteller nalog to ti je dva minuta posla...zatim pare koje imas na skrillu prebaci na netller to je isto minut posla..i onda uplacuj gde hoces

2. kako bi se deranje zvao da je reper?

Eazy-Em flips

3. acokg kolac ti je spremljen, bilo je pitanje vremena kada ce se odabrati nesto, par stvari je bilo u igri, ali eto, nikolasu je slava, meni prsti, tebi sada bonovi za kafu, sad nema nazad :D

4. easy-m bilo je pre godinu i po to xD

5. neam pojma meni sad palo na pa met

6. Pa sam sam sebe namestio k'o budala, da sam makar imao bon pa 'ajde xd

7. Može li dominik tim da dobije soka? Kvota 2.5 uživo, ima brejk minusa u prvom.

8. A vidi džankonja igrao na soka, dakle lagano tim, ok, zatežem.

9. Imam neku rajfajzenovu deviznu visa karticu za placanje na netu, ali sa njom ne mogu uplatim pare na inostranu kladionicu ili na Skrill za potrebe kladjenja

Hahahahahah joj pedja idi u kurac

10. Hahahahahaha pa dali dali dali stvarno si na ono pitanje da li cete novac trositi za kladjenje ustao sa stolice i glasno i ponosno rekao DA KUNEM SE DA HOCU TO SU MOJE NAMERE hahahahaha

11. Pa samo cekiraj "no" i posle uplacuj de ti se uplacuje veseljace mali to ti je kao kad odes na lekarski i pitaju te dal se drogiras pa brt ako kazes da da i ne treba da prodjes

12. Melem za moje oci su psetovi postovi i poredjenja.

13. Pseto ne kontas. Ako kazes da uplacujes novac za potrebe nekladjenja, kasnije ne mozes sa skrilla da uplatis na kladionicu jer skrill te pare racuna kao "nekockarske" pare. Ako probas direktno sa te viza kartice na kladzu, kaze ne moze nije dozvoljeno.

Ne zajebavaj me, nisam pglu.

14. Jeste ps88 brt ali ako si u Kataru moraš baš da se dovijaš jer ako kažeš NO a ono tebi kaže hehe izgubio si sreću. Lično, koristim gift online card. Jeba je što je max 100$ tako da nekad moram više puta da sa titanium master card-a prebacujem na gift pa na sakril pa to smori. Gde si Peđa?

15. Evo me u Srbiji u selu mom malom, dosao pre par dana. Si jos u pustinji Deki?

16. Jesam, milkimo se pustinja i ja baš fino, neću skoro odavde.

17. Pedjoni, napravi neteler nalog i onda uplaćuj sa deviznog na njega pa na sajt za kladjenje. Kad treba da dižeš diži na neteler nalog pa sa netelera prebaci na skril. Neku sitnu proviziju ti uzimaju, ali radi provereno.

18. E, nisam ispratio, što se kladite u inostranstvu, jesu bolje kvote ili šta? Tolko bolje da se provizije isplate? Za dekua mi je jasno, a vi domaći? Kapiram za poker, rulet, trke lasica, morski kino i tako to, al koja je fora s fudbalom i košarkom?

19. bolje kvote, veći limiti, nisu prevaranti kao odvratni srbi/balkanci

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.