Кладионица

1. Scouser, a uhvatio sam belca manje Cirbesa, i crnčuge Gaudloka i Rajsa više. Čekao bih još monako gg, i totenhem za skoro 50e.

2. Ma mora ga da u prvom zato

3. Pa kad pre stiže do manastira pička mu materina

4. Jebote gde živi ovaj Armin, baš u manastiru

5. Je l on kaluđerica, šta

6. Evo me nadajmo se najboljem uh zadihan sam bas

7. Mislim kaluđerica u smislu monahinja, ne u smislu kalućerica naselje

8. De zapali koju za Totenhem kad budeš sledeći put išao

9. Preporuka za lajv

Kopenhagen sl gol
    Totnam ne pada na poluvremenu
    Porto ne pada na poluvremenu

Kvota 3,5

10. Odlican porto ne pada u prvom poluvremenh bolje da ne stavljam, j nista

11. Padajte kad me više ne želiiiii

12. Hahaha Porto ne pada

13. Dobro, Monako uboden, ali jedino da pozajme Totenhemu koji komad jer ovi do 3+ neće doći nikad, nema ni 3 šuta ukupno u celom prvom, pa šta radite, rođaci

14. Totnam bas slabo pitanje i jedan da l ce pasti, zavisi kako otvore drugo poluvreme, nadaj se jbg
    Nego treba ganjati kopenhagen slomice ove kad tad

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.