Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma vidim, degenerici, a i ja sam kad ih igram.
Au kakva tuga za ovo Džankijevo, 14-12 bilo u trećem setu
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1180-4446759-1445
Armine bili se pomoli da TOT dodje 1X2+ i Juventus 1 i D2+?
Da, Armine, šta ti teško, drži se samo za brojanicu kao Paunić onomad
http://www.b92.net/news/pics/2010/09/2908634424c8a69c676912390408152_extreme.jpg
Sta je ovo moljakanje, ja radim za profit alo, usne mi se osusise od ljubljenja ikona, pokupio sam helikobakterpilori, sumnjam i na hepatitis c, za ovo fejsovo 80% dobitka, lecki tvoje 95% ne isplati vam se momci
Bravo arm :#
Dal ce lester izdrzati ovo uh kad bi munuli jedan u drugom to bi bilo gargijanje
Arm od mene stize uplata nista se ne sekiraj imam love
Brate, ja ću da ti dam, ali ja koliki sam baksuz ni cigani od mene pare ne uzimaju, sve viču fala ne treba, pa ako si voljan da rizikuješ...
Dal mogu rusi da munu jedan u drugom a?
mogu
Ladno se opet ispostavilo tacno ovo za 0-2 i 3 + jebote
Ajde seviljo
Opaaaa dozvao sam je
Opet? Majmune mali tako je 15 godina koliko i pratim Lš ne znam šta nije jasno
Kad je jedno veče jako s golovima drugo je slabo i obrnuto ali ne ti si najpametniji!
E do pola 11 šta si pisao pisao si ovde
Hahaha budeš li ga banovao posvađaćemo se
Hahah ima nade jos !!
Banuj govno bre
23 armina na gajbi držao bi
Deky reč je reč jbg
Opklada je opklada
Jel ste razmišljali o tome da prestanemo sa kladjenjem?
Stavio sam 300din na tiket, ovo više nije za zajebanciju...
Nisam pratio ali znam samo da polako sa Arminom haha