Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Haha jebalo te june jebeno plačem jebote
Je l' ima neko televizor da mu ne treba? Nudim 20e za neki običan?
Face tema o kld je ovo
haahah kliner
Imam ja za 1000din dajem
Hahah Arm počinje turu od 9 dana vidim
Red je majku mu vise xd
Arm daj posalji stvarno podatke da ti posaljem ja soma-dva
Inače želim da znaš bebo da bi pre palac oseko sebi nego tebe banovao wtpnncs <3
064 451 01 03 ako moze dopuna
Nije mu ovo broj laže
Veto Boha ne moli.
Narodna poslovica
Haha al je govnar napisao tačne brojeve al izmešane hahahaha
A to sum ja su gligoro i nikug nesum diro
Hahah alo ja sam to u poverenju podelio
Ovaj rat more mi rasturi Makedonija
XD
Znam o čemu je tema, ali brate ovde ima ljudi k'o na vašaru, pa će neko sigurno da vidi xD A ja mrtav ozbiljan crk'o jutros, pa za neko prvo vreme da se snadjem
Face ja sam skoro baci 3 grundiga obična sa kutijama pozadi onim
1 samo nije imao daljinski da radi, sry brt
Ma opraštam :)