Кладионица

1. Haha jebalo te june jebeno plačem jebote

2. Je l' ima neko televizor da mu ne treba? Nudim 20e za neki običan?

3. Face tema o kld je ovo

4. Imam ja za 1000din dajem

5. Hahah Arm počinje turu od 9 dana vidim

6. Red je majku mu vise xd

7. Arm daj posalji stvarno podatke da ti posaljem ja soma-dva

8. Inače želim da znaš bebo da bi pre palac oseko sebi nego tebe banovao wtpnncs <3

9. 064 451 01 03 ako moze dopuna

10. Nije mu ovo broj laže

11. Veto Boha ne moli.
    Narodna poslovica

12. Haha al je govnar napisao tačne brojeve al izmešane hahahaha

13. A to sum ja su gligoro i nikug nesum diro

14. Hahah alo ja sam to u poverenju podelio

15. Ovaj rat more mi rasturi Makedonija

16. Znam o čemu je tema, ali brate ovde ima ljudi k'o na vašaru, pa će neko sigurno da vidi xD A ja mrtav ozbiljan crk'o jutros, pa za neko prvo vreme da se snadjem

17. Face ja sam skoro baci 3 grundiga obična sa kutijama pozadi onim
    1 samo nije imao daljinski da radi, sry brt

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.