Кладионица

1. Gde si bacio kakav je na bakru bio?

2. Lauri minus
    Westbruk minus
    Oladipo plus
    Grifin plus

3. сутра бросе кец, олимпијакос дох1 (4.5), ефес 1 прекосутра и басконија 2 (сад серите како није морално узети паре против звезде, истина, кад год сам гањао против пао сам, ал' ово је двојка) дају квоту 8, што је на хиљаду и по динара сто евра добитка, ето псето, дужан си 270 лагано после овога.

4. Plastika Deky loša sek sirovina
    Grifin se igra plus od kad postoji tema i uvek ulegne jebate

5. иди армине у пичку материну, ево сад сам ставио вестбрука плус и хардена плус да увећам салдо, ево бришем, мрш. јунац обичан.

6. Pa mozda i ode u plus ne zna se sa njim nikada, ali logika je da ne moze svaku 35+ a granica je previsoka jbg 33,5 neka da 33 i dosta, plus sam procitao doc rivers ima neku taktiku mrsi muda da brani pleja i picke materine pa ce ga zatvoriti zato sma kontao oladipo uzima te poene

7. Ako smo kockari nismo narkomani da prodajemo stvari iskuće. xD

8. ...Najbitniji deo ovog tipa je to što smo puno puta govorili o taktici Doc Riversa i način na koji Clippersi brane playmakere. Skoro svaki put na bloku DeAndre Jordan ostaje kod ofanzivnog igrača i tada je taj igrač prinuđen da da loptu umesto da šutira jer nema mnogo otvoren šut. Veliki trener Doc Rivers je oduvek znao kako da postupi protiv najboljeg igrača protivničkog tima, ipak nisu Phoneix ili Lakersi da se Russell šeta po terenu kao da nema nikoga. Ono što ćemo vam otkriti danas, a što ide čestitaovom predlogu, je činjenica da su Clippersi tim koji skoro nikada ne idu na ofanzivni skok, niko osim Jordana, svi se vraćaju nazad nakon upućenog šuta. Ta činjenica omogućava da godinama unazad Clippersi budu tim sa najmanjim brojem primljenih poena iz tranzicije. Westbrook je profil igrača koji živi od tranzicije i danas će imati težak posao u tom delu igre.

9. Dionysio
    Ako smo kockari nismo narkomani da prodajemo stvari iskuće. xD

ArminVanBuuren
    Imam ja za 1000din dajem

10. Kockari obično kuće prodaju

11. Kornjaca je dosla 1/3 ove sezone preko ove granice, i to kada su se ograli produzeci, dao je 51.

Ali danas ide na Krisa Pola, tako da kapiram da ce morati malo vise da se pomuci. Sledeci mec mu je protiv Duranta, tako da kapiram da ce protiv njih imati vise motiva da igra nego protiv klipersa. A klipersi ako ga zatvore, to je blov aut lagani.

12. Je l vidite sa kojim se predznanjem ide u kladionicu, a ne onaj mamlaz izijem poslednji put ubo nba ono portland 2014. Kad smo rokali

13. Coa jesu ovo tekme za dva dana?

14. Daj samo za sutra jbg imam dva bona pa da idem dva puta u kladzu xd

15. нећу да играм поене играча, али имаш ли неког кеца двојку да предложиш? да ли је торонто јачи од вашингтона (ето валанчијунаса минус, ако моћни гортат игра), и да ли ће детроит добити бруклин мртви, или одиграти мемфис у хендикепу?

16. Ne znam što me ne čudi da čovek koji pije na bonove stavlja na tiket tekme za 2 dana

17. Nba cu preskociti bas se slabo razumem a i kad vidim ove 33,5 granice odma bi prstali minusi

18. хехе псето ја то искористим за две кафе, изведем девојку у максбет џдддд

не знам само за сутра, не могу да се одлучим шта узети сем бросеа, можда бих најрадије кеца затегао на олимпијакос па нека иде у пичку материну.

19. ИХ КАД БИ УБАЦИЛИ ДА СЕ ДОБИЈЕ СЕНДВИЧ ЗА УПЛАТУ ОД 500

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.