U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
verovatno brije muda veceras jer ce eventualno jebati 16 januara
Haha dobar i ovaj
Armin u pravu je, najača tema jbg
A možda su ovo daun fore meni trenutno smešne jer je jedna prevrh riba hoćna i piše mi to
Kad sam gorw volim da je to polako,onako da ga lepo osetim.. I tad nadjem moju tacku i to bude to..
Pa sa tobom mi najvise prija od pozadi.. Aa sad kad sam bila na tebi,nesto mi se polozaj nije svideo.. I nisi mi dao da ja vodim.. Pa sam se brzo pomerila,ako se secas..
Aa jel si se nekad kresao sa povezom oko ociju?
Čula sam da imaš 3 krune na Vukajliji??!!
sto provociras jebote znas da ne jebemo i onda ovakve stvari nije u redu
како те није срамота чиме се ти хвалиш јбт ја мислио ти се оженио до сад имаш двоје дјеце он се хвали што га неки распади смарају за секс
Drazo insinuiras da ozenjen=ustrojen, to jest ako neko ima sex da nije oyenjen?
па не вјерујем да се са супругом дописује око секса.
Мада му је то можда фетиш.
Бохоре, шта имаш на себи?
ако одговори бохор сад оно што мислим да ће, частићу га кафом у максбету. на бон наравно џд
Dražo nisi mi žena da ti odg na to pitanje!
ништа од кафе на бон јбг, очекивао сам "сестру твоју". ко те кара нек' ти плаћа кафу.
sto mislis da ne mozes sa zenom hot chat
Haha Coa a neka jbg
Zicer bio je jbg
nista od kafe na bon jebene
sta se desava sa ovom temom u poslednje vreme bas neka lepa atmosfera vlada da ne ureknem.