Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gabala, cekanje me tesko
Zamara
Kakvi golovi Reala i ovi sad gleam pregled jbt
нећу ни да погледам ЛЕ уопште, не интересује ме. знам само да је та габала из пичке материне неке, азербејџан чини ми се, и да су извукли пх против сент етјена у прошлом колу. нека, прескочићу.
нисам сигуран, само се надам, време је и да цска попуши једну, где ће ако не у пиреју. мада ни у бросе нисам сигуран толико ако ћемо поштено. али је извесније да добију него олимпијакос, то да.
Gabala - odala te da si plakala do zore
Gabala - oči ti govore
Hahaha dobar
E coa pazi sad ovamo, prosle nedelje sam odigrao iz zezanja ali u el stvarno ima sanse da dodje
BASKET IZ IKSA BRATE NEVERA E
Sistem 2/3 na ulog 200 ti je minimala 40 a maksimala 170 (ili tu negde)
Znaci ono x-1, x-2 a nije nerealno jbg da poluvreme bude iks u el svaka utakmica egal makar do poluvremena
габа габа габа ла
иста ватра исти жар
ти и ја увек пар
габа габала
а псето не могу ја то, а можда и није лош систем, ја ни коначан исход да ставим у систем 2/3 не могу да будем сигуран да убадам ових дана.
лепо намиришем неког играча некад, ал' џабе кад ми се не исплати да синглирам квоту 1.85.
тачније исплатило би се да имам да грувам 5к по сваком синглу.
Ma ne singlira se ispod 2 jbg
A ovo sam odigrao za 200 kinti jebate ako udje vrh ako ne udje koga boli kurac ono nije da je fudbal 2-1 (mada kako su poceli da jedu govna i to cu da jurim haha)
Da li je toliko nerealno da dve tekme evrolige budu x na poluvremenu ja kazem da ne.
које сам среће, убо бих икс на полувремену, а онда бих омашио коначан исход на квоту 1.3 фазон.
Brt ako dodju dva iksa imas toliko opcija da branis da samo debil ne bi uzeo pare a ako dodju tri onda ono ne znam
Za dva iksa:
Ulog 200 minimala 42k
10k na par1 na kvotu 2
10k na par2 na kvotu 2
Dvadeset hiljada u svakom slucaju dobar si na 200 dinara ako to nije ok onda ne znam sta je
Coa ovo sistem 2 od 3 iz iksa da stavi se?
Pa da brate, realno mali user ti treba i eto klabinga sta. Kao sutra olimpijakos cska ne moze da bude iks poluvreme?
Real vrv nece ali brose-milano??
Ček kažeš mi ovde da hvatam x na košarku?
Pa ja ne mogu čoveče Barsu da uhvatim u fudbalu
2 puta u životu sam video x na basketu. 1 na poluvremenu i 1 na kraju pa bili produžetci
3/7 pp3+ i zajebeš kladionicu :)
онај што се подсмјевао мом посту и мом другу што игра тикет на дуже стазе, не знам ко је то био, вјероватно дионисио или тако неки ретард, друг је чекао све сигурице од 19. октобра до вечерас, и добио 23.000.
па свака му част, сад може да саставља тикет за боксинг деј, буде голова увек код енглеза за божић џд
Haha