Ja ljudi ne znam za vas al ja planiram i danas da budem u plusu samo ako bog i junacka sreca dozvole da udje onaj sto zategnem a ne ovi sporedni mada vodim se mislju da ne zatezem ni jedan nego da odigram 3-4 komada sa nekim osrednjim ulogom a na svakom naravno po 2 (slovima: dva) fiksa na njima kvote 2,5-4,5 jer sasvim korektno je 50e uzeti necemo biti alavi jos 350e je potrebno za prvi deo misije neka cekpoint za sejv bude 275e eto javljam se posle sa tipovima moram se iskenjati sada jbg
A juce sam vam dao poklon u vidu duple pobede sevilje sa kvotom 2,6 konjina sam sto nisam samo to singlirao sa dve glave jebem ti majmuna, ne nisam ramisljao neki padovi su mi malo poljuljali samopouzdanje ali AJL BI BEK tu sam stojim i cekam derbije kola i borbe za opstanak nema straha
Za vas je totenhem 1 za mene x2 ko kuca bice da ce pre moje kao iznenadjenje doci. 1-x gadjam na jednom tiketu juce nisam nista ni odigrao mrzrlo me upocetku pa sam zaboravio posle veceras je moj dan na drugom x2igg ioi tako nesto treci tiket 0 1
Reci da još mažemo lovu
onda bi mozda proradila zavist neka itd
Sujeta, da.
Kakav jebeni bog ovaj derozan ajao
I predje vestbruk 15 sek pred kraj hahah, od 85 poena tima on je dao 35 pa jebate bog u picku
Ja ljudi ne znam za vas al ja planiram i danas da budem u plusu samo ako bog i junacka sreca dozvole da udje onaj sto zategnem a ne ovi sporedni mada vodim se mislju da ne zatezem ni jedan nego da odigram 3-4 komada sa nekim osrednjim ulogom a na svakom naravno po 2 (slovima: dva) fiksa na njima kvote 2,5-4,5 jer sasvim korektno je 50e uzeti necemo biti alavi jos 350e je potrebno za prvi deo misije neka cekpoint za sejv bude 275e eto javljam se posle sa tipovima moram se iskenjati sada jbg
A juce sam vam dao poklon u vidu duple pobede sevilje sa kvotom 2,6 konjina sam sto nisam samo to singlirao sa dve glave jebem ti majmuna, ne nisam ramisljao neki padovi su mi malo poljuljali samopouzdanje ali AJL BI BEK tu sam stojim i cekam derbije kola i borbe za opstanak nema straha
Šta ćemo jbg? Blagoja de je?
braco pukoh milion dinara na fantasy sports :/
I šta sad?
Heh sta mislite da nisam odigrao?
Nisi odigrao 0:1 naravno
Stize za oko pola sata 3x2 fiksa za tri tiketa za 150e plusa brt dont vori ajmo breee
Zasto je kvota na genk 10?????
Imam dojavu za večeras, treća srpska liga...
Koga pitas jel mene pitas ja ne znam stvr jel nije problem
Nica 1 1,92
Ulog: 3000rsd
Kvota: 3,51
Potencijalni dobitak: 10530rsd
što sen etjen pseto
Ne dolazi nasli smo drugog radnika...
Daj shomy tu dojavu molim te