Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
braćo evo vam dojave
astana - olympiacos SP1 (5.50), sigurnija varijanta 1 (3.45)
Djokovic - Dimitrov 20.5 -
Oli - Cska 84.5 - 1.poluvreme
Galata 80.5 -
Fernandez asistencije 3.5 -
Hajns skokovi 4.5 -
Teo 15.5 -
Evo jebi mi sve ako ne bih sve kontra odigrao s ovog tvog tiketa, nikolase, sem đokovića, njega bih preskočio. :)
http://www.vesti-info.rs/wp-content/uploads/2015/12/slavski_kolac-64x64.jpg
Sve bi kontra odigrao i posle se pitaš što ne praviš pare ;)
Senzetjen jer protiv gabale. Iako prvi mec deluje gusto imali su 20+ suteva, znam jer sam ih igrao pa cekao gol
ставили теодосићу асистенције на 8.5, па јебига баш, минус играм.
и радуљицу + на 9.5 у одсуству мачвана (ОВО МОРА ДА ДОЂЕ), а није баш да бросе добро брани центре, спољну линију да, зато можда хикмен минус на 9.5, али можда.
кец на бросе и још се чешем око олимпијакоса, да ли само неки додатни хендикеп, или кец па шта му бог да.
и мицов је на 10.5, пробаћу сигурно и њега негде.
Šteta što Majkl Džordan više ne igra, pa kad neko pita e brate šta ima za večeras, ja kažem rokaj Džordana plus, to ti je sigurica. Baš tužno što nikada nećemo biti u prilici za tako nečim.
Velika bi mu granica bila sig
Pa onda odigraš minus XD
Na karim abdul dzabara bih igrao 45,5 +
Karl meloun skokovi 12,5 plus
Larija birda u fantazi LA GA NO
znam lika koji je za zadnju kobijevu tekmu u nba, gdje je bio ponuđen 23.5 odigrao ispod
inače kobi tad dao 60 poena
Prepisao sam Raduljicu plus AleksandreKG, očekujem isto kao prošli put kad sam prepisao Šengeliju, metoda jebanje majke dok ne pregura granicu 10.5 poena.
Kako 10.5? E pa ja ga predlagao i hvatao na 9.5, šta da ti kažem, jbg brt... Šalim se, daće 16 xd
Sutra opet brat toko šerbedžija + pa i ako ga stave na 14.5.
Stokton asistencije 14.5 +
Rodman skokovi 16.5 +
Divac flopovi 3.5 +
Darko Miličić jebanje majki svima redom 4.5 +
Darko milicic jebanje sestre i kevice 2,5+
Darko Miličić minuta 3.5 -