U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Izvalio sam da je ova tema u stvari jedina i potrebna na forumu hahaha
znam lika koji je za zadnju kobijevu tekmu u nba, gdje je bio ponuđen 23.5 odigrao ispod
inače kobi tad dao 60 poena
HAHAHAHAHA
De nek kaže Bohor Kosmopoliti da zaključa sve ostale, samo skupljaju prašinu :)
Darko Miličić šampionskog prstenja 0.5 +
Neša Krstić broj stolica po Burusisu 1.5 +
Zovem se Miloš Teodooosić imam 14 godina broj po EL utakmici 3.5 +
Pseto, brate, u kojoj to kladionici Darko psuje užu familiju na 2.5, evo kod Coe na 4.5
Mada doći će oba, al kakvi smo baksuzi, ima da stane na 4
Furkan aldemir dabl-dablova po sezoni 0,5 -
Brt kod njega je majke a kod mene sestre i kevixe zato je manje nekad psuje samo kevu xdd
Šek broj oborenih tabli 0.5 +
A različita igra, nisam provalio hahah
Pa sestru i kevu• 2.5 granica, a sve zajedno (pod jebanjem majki sam mislio i na pičkaranje obično) 4.5, mislim da je to ok, dobro je pseto ocenio.
•edit
da cimamo luxa da nam napravi sajt sa jednom jedinom temom ''kladionica'' pa parama od reklama da jurimo ono arminovo?
SPECIJAL: Broj medalja Hrvata od kad su sišli sa postolja + broj pobeda nad Srbijom/Jugoslavijom u takmičarskim mečevima od kad su sišli sa postolja 0.5 -
Ne može se vezivati sa drugim igrama.
Zvezdin popovic broj radovanja kao da je dao gol a ne sl bacanje 4,5 +
Moze pap, ko nas zaprati damo mu bon za caj xd
Stimac br grimasi na mecu 27,5 +
http://s2.quickmeme.com/img/00/00ce266a13b70ee90bde5b4e51921a05a5f0a07e1f9f0df4a5cda0c657a45d7a.jpg
Teodosić broj grimasi na meču 1.5 -
Ekskluzivni distributer bonova: Aleksandar Kilogram