Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
hahah ne gledaj te na vrhu
hahaha tako nešto mi je i objasnila, "moraš ovo iz dodatka, molim te iz dodatka"
u svakom slučaju, pored ovog regularnog tiketa sam singlirao i duplu pobedu Al Batena nad Al Itihadom, imam neki osećaj da će favorit Al Itihad da zakaže večeras
http://pix.iemoji.com/images/emoji/apple/ios-9/256/ok-hand-sign.png
Kockari.
Neuspesni.
E aj se ne kladimo vise
Brndiga aj lepo nam kazi sta si igrao na tom jednom tiketcicu od sto kinti lepo priznaj brt imam osecaj da prolazis danas
Treba li vam savet kako skrckati 6000 na lajvu za poslepodne?
Ne brt planiram da budem u plusu danas xd
исто једем говна с лајвом, а знам и сам да немам меру кад почнем, једва да сам два тикета пристојно одиграо за вечерас од баскета, остало отишло у курац. и немам ни један фудбалски, сад морам до кладионице по овом кијамету.
aahahhahaha
znas brate kad sam se pre 2 godine kao lecio od kocke, i kao ne igram, i bilo evropsko i sedim sa ortakom, ceska sa ne znam kime i jos neko igraju basket, dve tekme u isto vreme, i ja kao ma ovo oba iksa dolaze. On ustane stavi 100 dinara, ja kao ne kockam se, i stavim 30. Pogodim dva iksa u basketu, uzmem fazon 5-6 hiljada, hocu muda da pojedem svoja. Debil.
Od tad i kad se ne kockam ne ulazem 100 nego vise hahahaha
sta znaci bvdlaga
Jaoj nemojte me sa lajvom ako jedan pogodim sevam posle ko da za kiseonik igram bez dve glave uloga nece da se zavrsi
Brndiga tako ti i treba kad stavis 30 dinara pu jebo te tiket kolko me to nervira ne bi verovao
bejbi ven d lajts gou aut , pakao znam, nista me ne pitaj
:D
bejbi ven d lajts gou aut , pakao znam, nista me ne pitaj
Gušim se
na ovo nisam bio spreman
pozdrav laki nema te na temi nekoliko dana
ooooo laaaaakeeeej nema te ni da mi odgovoris :D