ja igrao hendi na Madafaku, bio je savršen momenat da izgube Armejci, mada kad se pogleda šta je De Kolo radio, kao da mu je neki mafijaš zapretio smrću ako ne usere tekmu
Pa imao h1 samo na tiketu uz galatasaraj 2 i olimpujakos h1 (hteo 1i+ pa se srećom predomislim, ali jbg, galata) pa onda kad je bilo na 15-ak u prvoj četvrtini, reko' da probam dvojku, bila lepa kvota, a svakako ne bi dobili sa iznad 5 razlike posle one prednosti. Mogla je da bude winwin situacija, ovako jbg, potop.
Edit: 1/3, ali galata se potrudila da bude isto k'o i 0/3.
juče opet igrao zmijurinu, pogodio 11 od 14, na drugom tiketu me sjebo samo Barnjani za 8000, sad će me izgleda sjebati samo CSKA za 10...visi solidna kinta tu, ali neće kurva jebena
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Au poklon..to sam doduse i ja mislio na Uniks manje od 64 protiv Zvezde ;)
Tu nas je obojicu pojebao gospodin Lenford, a i Simon... a i Radonja..
:((
Zato mi se sinoc vratilo
Stize polako crvena armija
Жали Боже 7 квоту прије пар минута
Сад ти је 7.50 .... упували се турци устанца их погана
LOL
Sinoć ispoštovao Šikago, današnja iznenadna kvota, priznajem subjektivno, Jelenčići iz Milvokija :3 jaši ove retarde na 3.75
CLE, NYK, GSW kontam da su fin tripl
jebe me što sam ispao iz voza sa igračima
Upalio sam sad da gledam, na koju foru su ovi vodili nije mi jasno ostrogami. Nista jebeno ne mogu da ubace, ni slobodna, ni zicere...
uh i SAS propustih, tu nema greške.. Vašington me nervira jebemliga šugavi su ali trebalo bi da je 2
Jos Printezis da predje granicu ne moze vola da ubode rtd
а зар није Александар Килограм рекао као би могла Фака да добије ЦСКА а сад видим играо двојку
ja igrao hendi na Madafaku, bio je savršen momenat da izgube Armejci, mada kad se pogleda šta je De Kolo radio, kao da mu je neki mafijaš zapretio smrću ako ne usere tekmu
neće pa neće jbg
0/3 :d
Jesam :)
Pa imao h1 samo na tiketu uz galatasaraj 2 i olimpujakos h1 (hteo 1i+ pa se srećom predomislim, ali jbg, galata) pa onda kad je bilo na 15-ak u prvoj četvrtini, reko' da probam dvojku, bila lepa kvota, a svakako ne bi dobili sa iznad 5 razlike posle one prednosti. Mogla je da bude winwin situacija, ovako jbg, potop.
Edit: 1/3, ali galata se potrudila da bude isto k'o i 0/3.
Sta nece, pa da se svi sa teme skupimo nismo uzeli onih tvojih 10k proteklih mesec dana, racunajuci i bombaseve tikete xd
U stvari i Westerman jos 1 poen,osim istetoviranog Grka
juče opet igrao zmijurinu, pogodio 11 od 14, na drugom tiketu me sjebo samo Barnjani za 8000, sad će me izgleda sjebati samo CSKA za 10...visi solidna kinta tu, ali neće kurva jebena
Kakva prejadna utakica Oly Barsa, ne vredi