Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
tebra banovani su zbog klabinga
http://galatasaray.org/haber/basketbol/erkek-basketbol/russ-smith-ve-justin-dentmon-hakkinda/33937
Sinovac ovo je na turskom aj bezi sad
no shit sherlock
Suspendovani = neko vreme odstranjeni, npr. crveni karton, možeš da se vratiš
Odstranjeni iz kluba = završio si za vjek i vjekova, nema šta da se vraćaš.
Ko ovde zna turski ja znam
ne igraju samo sledeću brt
Mogu Nisikori i Marej sutra?
Brt nisu deca da im kažu danas nema sonija! i oni da plaču, ako kazne, udare po džepu, ako odstane, znači oterali u pičku mateirnu.
Svejedno mi puca kurac strašno za galatasaraj jebeni, odoh gledati hoće li određeni panin proturiti lumbalo kroz neki obruč dovoljno puta, ili random sretko kalinić da li će uhvatiti loptu posle nečijeg promašaja <x<, gde je x realan broj koji je random lik cepio.
Jesi i ti prodao nalog nekom daunovcu kao i aleksandar kilogram sto je prodao Jovanci?
mogu papete
Vazy. Odigrani bice i ubaceno jos nesto mora biti da kvota bude barem 3 pozdrav.
Jesam, prodao sam random papetmasteru uz doplatu smo zamenili akaunte, pa sam ja sad sa papetmastera kul, a dionysio nije vise.
Slukas gospodin usao u plus vec. Sad cu morati da navijam za konjsku glavu jbg
Edit: slukas preterao burazer
I ja navijam za konjsku glavu, al džabe nešto za sad.
pseto prestani da navijaš za Zvezdine protivnike više pomisliću da si groboš raspali
Simon probija granicu do poluvremena a vi ga igrajte manje noobs
Simon 4/5 za 3 u 14. minutu...
ko je igrao simona minus lolo
Ima gi razni. Ajde Osmanlija jos i to je to hej Vesely see kuuuucni domacinee
Prekide sirena konjsku glavu u napadu :(