U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Držao sam tiket u rukama sa 16 dvojki uhvaćenim. Limit u Mocartu
Jednom u životu jednom u milion dodje Pele se nada tome a onda će kupiti brod na kome je radio
Budi malo precizniji, svaki brod mora da ima radiojojojojaaahahahh ajoj skeča ajoj šale jao ljudi pošalice umreću evo
Ps, iz svakog tima po jedan igrač... svako veče iz svake ekipe bar jedan ode u plus. E sad kad će da se poklopi da ih zakucam, to je drugo pitanje.
A dobro smetnuo sam sa uma da ima 11 tekmi. Ja vec pao igrao minus na batuma hahaha imam jos jedan tiket valjda ce preziveti do 3 me mogi sad da idem do kladze da me jebes
Zvezda P/K 2 (1.55)
Lpool p/k 2 (2.05)
Steaua 2 (1.55)
Olimpia LJ. P/K 2 (1.60)
Derby 1 (1.45)
Tottenham 1 (1.55)
kv: 17.71
Ko isprati, provizija 10%
jedan opušteniji tiket na ovo prelepo prolećno vreme
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-8070934-1450
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2658#post_3636102
Pogledam radi reda sta je ostalo doslo(jer one koje mi ujebu + obavezno ponovim na prvoj sledecoj) i izvalim da me samo batum ujebao. Pa jebem ti bolje da nisam ni gledao
Žiru jebeni.
Bez razmišljanja, došao do pulta i pričao joj parove iz liste, tiket "15 sekundi":
Šalke gg3+
Everton x-1
Siti 2i3+
Liverpul gg3+
Lester x
Niti znam ko s kim igra, statistiku, ništa, idemo po pare. Kvota 300.
Pogba solidna prevara od ígrača jebo ga pas
Ko kljuse neko
Jebeni Pribram. Od početka sezone u gostima imaju gol razliku 0:14, a sad pogadjate, vode protiv Brna. Pa jebem te srećo...
Brno Brno pijan se izvrno XD
Koji mi kurac bi da zabodem cistog keca na Mancester. Jos su mogli da ih dobiju lagano I Ziru jebeni.
da si pitao šomija za mišljenje on bi ti rekao da igraš gg i sad bi bio srijećan
Кладионице би требале на улазним вратима поред радног времена написати да ли Меси игра то коло
и суарез јебени
Moze li ovaj mrtvi liverpul uci 1+ prvo?
Ahhahahah ajoj majko mila kolika je kurcina ovaj sautempton, igra sa 0 napadaca... a ja na jednom tiketu igrao pp1+ a na drugom gg3+
Проклети Свонси
Everton dabogda ispao iz lige.
Sautempton isto, jer su jedina ekipa na svetu koja igra na 0-0 protiv svakog protivnika.
Ja u kladionicu vise ne ulazim, dosta mi je