Кладионица

1. @ javio

OK,aj samo sledeci put ostavi tiket ovde pre nego sto dodje prelaz. Samo ga napisi, recimo , INTER MILAN 2u1,i ako dodje verovacu da si uplatio..

A ne da dodjes nakon zavrsetka tekme i kakis kako si uvatio prelaz 2 u 1,al te zajebala kvota 2.

Isto kao i danas,dosao i rekao sta si uhvatio,i ostavio dve koje se igraju...

Ja sam danas pukao 95% onog sto sam ostavio,al bar sam ostavio pre pocetka.. I ne prosipam pamet. A da odigras kladzu jednom u X nedelja,i da ubodes odmah prelaz 2 u 1 ti ne verujem nikako. Nemo' se ljutis,al ne verujem.

Inace,ovako mi licis na Dzankee-ja.

2. Три највећа фикса сутра:

Тирол 1.6
    МТК 1.8
    Задар 1.6

За 50 јурића душу дало... Још да их имам.

3. sutra postavljam fix godine kvota 1,7

a za danas

not forest 1-1
    y. boys 1-1

100% sta mislite??

4. А ел размишљао неко од вас да игра сингл Чукарички 1?Мислим , ред би био и да они победе једну утакмицу .....на 200 дина 2600 .......

5. Aj da probam i sa ovim eksplozivnim tiketom:
    Vosa - Rad 2 @4
    Javor - Metalac 2 @3
    Cukaricki - Indjija 1 @13

Ukupna kvota: 156

Cuka je ujedno i ATOMSKA BOMBA dana, tako da L@ki,podrzavam te.

6. Jebem ti Alkorkon da ti jebem Vislu

7. haahha jebem li ti susu...alal vera

8. Au Kovac bre,pa sto nisi uplatio na karticu imao bi 5 dana besplatnog. Mislim i nije neka uteha,al bolje je od crnacke kurcine... Sjajan tiket,al nije mi jasno sto si gadjao X2? o.0

Inace pogledajte sta je meni u igri:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-6653490-873

Ako ovo dodje,osasavio sam ih za 11 000

9. Бајерн 1
    Челзи 1
    Лил 1-1
    Спортинг Л. 1
    Штурм 1
    Јанг Бојс 1

квота 7.5, уплата 1000.
    и за сад јебе последња... МОГУ ЛИ МЛАДИ МОМЦИ ДО ПРЕОКРЕТА?:)

10. Bravo za bazu Gazimudo

11. МОГУ ЛИ МЛАДИ МОМЦИ ДО ПРЕОКРЕТА?:)

Mogu kurac :)

12. Ubode danas Čelzija i Intera sa kasnim preokretima, još sutra da naleti ovo ostalo, pa da se i ja radujem nakon duže pauze.

13. A jbg Gazimudo,nemam karticu.A sve i da imam,ne bi mi bila to neka uteha.Gađao sam na Grojter x2 pošto oni već godinama tako,kao bore se za ulazak u prvu ligu,prodaju par utakmica,nameste ih,kako god i ostanu u Cvajti.
    Iz besa odem na rulet,i oladim ih za 200 evra,e to je već neka uteha :)

14. Gazimudo

@ javio

OK,aj samo sledeci put ostavi tiket ovde pre nego sto dodje prelaz. Samo ga napisi, recimo , INTER MILAN 2u1,i ako dodje verovacu da si uplatio..

A ne da dodjes nakon zavrsetka tekme i kakis kako si uvatio prelaz 2 u 1,al te zajebala kvota 2.

Isto kao i danas,dosao i rekao sta si uhvatio,i ostavio dve koje se igraju...

Ja sam danas pukao 95% onog sto sam ostavio,al bar sam ostavio pre pocetka.. I ne prosipam pamet. A da odigras kladzu jednom u X nedelja,i da ubodes odmah prelaz 2 u 1 ti ne verujem nikako. Nemo' se ljutis,al ne verujem.

Inace,ovako mi licis na Dzankee-ja.

Gazimudo, ja se iz kladionice ne vadim...i ne znam odakle ti onda da sam odigrao jednom u x nedelja...ovde ne postujem mnogo baš iz razloga što nisam Džanki...nikad ne tvrdim da će to da dođe što odigram i ne želim uopšte nikog da navlačim da igra nešto što bih ja odigrao...

obično okačim post kad nešto nisam siguran pa tražim neki savet, neko mišljenje...a igram prelaze stalno...to iz 2-x i 2-1 najviše volim, jeste da teško dolaze ali volim....ne prođe vikend da ne odigram...igrao sam danas Napoli-Genovu 2-1, al nije došla...

evo za danas sam odigrao

Birmingem 1, Dankanov savet,
    Palermo x2,
    Getafe x2,
    Cirih 2....za soma...

i sad neko vidi post, uplati nešto od ovoga i sutra me psuje što sam to postavio, i čim sam uplatio za soma mora da dođe, a ne mora...i ne dođe...i neko me psuje...kao ja Džankija...a uplatio sam za soma jer sam uzeo kintu na ruletu...da nisam uplatio bih za 100 dindži...

prilično je ova priča sa tobom detinjasta, al ja nisam Nostradamus...

15. Opet rulet, crni Javio? Pa zar se nisi skinuo sa toga?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.