Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
nisam...rekoh ti juče da me svrbi...i bio danas šatro da uplatim listić...i uplatim listić, skoro sve zamašim, osim majca i blekburna to sam igrao kečeve, i kad sam uplatio listić ajd da odigram malo malu seriju...i neće, neće, pojede mi tri soma i onda mi baci u najjače brojeve 3 spina, 8,23, i 33..baš tim redom...uzmem 12 iljada i uplatim ovu Genovu buđavu za 500, još stavim x2 za soma, da se branim...:)..odem uveče sa 50 jevreja i razmišljam nije bacio danas u 30 ajd da probam..baci ga u prvom spinu...odma sam ga gasio...uzeo još 6 iljada i sastavljao listiće, nešto uživo igrao, psž došo 2+ prvo, al atletiko nije..tako da sam tu na nuli...
JOš uvijek pokušavam da skontam kako ide to sa ruletom i hvatam taj ruletski sleng :) ali koliko sam skontao još si u plusu, pa dobro je onda, ako si popio pivčugu, isplatilo ti se.
danas sam u plusu..u ukupnom skoru sam sjebo jedan omanji stan...:)
Ma širina, šta ćeš :)
skroz....znaš da sam imao suicidne ideje u jednom periodu, koliko je dobro bilo....al sam pička pa nisam smeo da se roknem...:)
Hahaha, pa dobro, to je normalna svakodnevica, meni tako kako sam krenuo na faks, onda nekad zamislim kako davim profesora, ali prođe to sve :DD
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-9662299-873
danasnji,slobodno stavite celu platu na granadu,to sam i ja singlirao,mora da udje,tenerife je u 3. ligi vec sad,a njima treba ako pobede ulaze u plej of..
Ne kontam skraćenice za neke igre. HPB?
hendikep pobeda
Šta je bilo sa dobrim starim fiksevima? Ej.
E danas gadjam Dinamo vranje ko onomad Mladost Lucani
Опет сереш, пичко малолетна...
Dajte nešto za igranje danas bre ljudi, ajdeeeee....
pa jesam ostavio tiket,samo proberi,odigraj na granadu i imas sigurne pare..
fala brate, saću...
Милан - Болоња 1 1,20
----------------------------
Улог: 50,00
Добитак: 78,00
----------------------------
Да скинем више овај малер јебени. -.-
Ајој, како ово одише неискуством.
Суџук, 50 чега? :)
Динара бре. Штас' ти мислио? :)
Одакле знам, ако не еври, барем неке конвертибилне марке :)
ma videcemo,ako ne udje necu vise ovde da ostavim predlog,al ne ko Dzanki