U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-6816595-873 za sto dindži
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-1767789-873 za Vajferta
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-8845300-873 za sto dindži.
Нису ни букмејкери луди да ставе овакве квоте. Да је тако као што ти кажеш, било би 1.15. Јесте да им треба и јесте да је Тенерифе испао, али има још шест кола до краја, па могу људи своју шансу да јуре и у наредних неколико мечева. Баш зато мислим да неће кец да изађе, јер ово делује као класична навлакуша. 1.7 је поклон за овакву текму, гомила људи се попут тебе наложи и на крају сви изгину као зечеви :)
NMF,samo ti baksuziraj :D
sve sam promašio..moram da idem da se ispravljam...:)
Bolje je da ne pišem ništa, samo ću da izbaksuziram.
pa to ja pričam..a ovaj Gazimudo me proziva...brez razloga...:) a vidim i Kovač turio x2 na Palermo...jebajga...
odoh, možda smislim nešto pametno....
Jebo te Birmingem bre i tebe i Dankana i mene što vas posluša...odo da se vadim sad...
evo, sam reko...odma me psuje..zato i ne kačim ništa....:)
Jebem ti Parmu usranu,2 puta šutnu,2 gola daju,a Palermo 5 puta i ništa.Posed 70:30 za Palermo.
Samdorija, 3 puta se vraćaju u igru i jedu govna, ne vjerujem. Mutavi žabari, ne znam koji moj se kladim na njih.
Милан - Болоња 1 1,20
----------------------------
Улог: 50,00
Добитак: 78,00
----------------------------
Зарадио сам 28 динара. Овај што ради у кладионици замал' није почео да се смеје.
Скинуо сам малер, следећи викенд узимам неке веће паре.
Sudžuče,meni nije jasno kako te nije bio blam da digneš taj "dobitak"? :D
Гранада - Тенерифе 0:1, у 8. минуту.
(НМФ, ево рука.)
ако овако остане, или тенерифе шукне још неки гол (а мислим да хоће), остадосмо без још једног члана на овој нашој теми... шмрц.
E ae zajebi baksuziranje na Granadu,posle utakmice se pravite pametni koliko god hoćete.
а шта ако ти мени баксузираш победу тенерифеа, а ја играо двојку?
Hahaha,koje proseravanje,okači tiket gde si to odigrao pa da ti verujem.U suprotnom,praviš se pametan.
Гранади поништен гол у четрдестрећем.
Javio,ako neces da malerises tikete tako sto ces ih ostaviti pre pocetka tekmi (naucno dokazano da se ishod tekme menja ukoliko se postuje tiket negde),onda nemoj ni da nam kacis tikete kad se zavrse.
Drugari,ja mislim da odustajem od kladze,do sledece sezone. Moram da vratim neke dugove,a kladza mi samo odlaze taj proces. Ovako cu ako vratim povremeno odigrati neki singl ili dubl za soma,al obavesticu na vreme.
Praticu temu i dalje,nema potrebe da se oprastamo :D
Gazimudo a ti si sad postao zadužen za ovu temu?...pa odrećuješ šta će ko da postavlja i postuje?...i šta znači to #naučno je dokazano"?..ti si sad mnogo duhovit?...inače je kladionica skup nauka, prirodnih i nema veze sa srećom jel to?
ispočetka je bilo zanimljivo ali ovo tvoje podjebavanje prelazi neke granice....
Dinamo Vranje 2:1
-30 jura...
a sad krecemo od 100 kinte opet