Кладионица

1. @ javio

Nisam postao zaduzen za ovu temu,al zamolio bih te da procitas onaj prvi post koji je ostavio Gvozdenovic. Ti spadas u onu grupu koja pominje nicu,i nikako ne doprinosis
    konstruktivnoj diskusiji,niti si ikad ostavio neku analizu ili predlog pre meca.
    Nisam te podjebavao za postovanje,nego sam bio ironican. Ko zna, da si postavio,mozda bi ti dosao taj par koji si pao (opet sam ironican).

Dakle,posto se tema zove kladionica, pokusaj da je se pridrzavas. Jer od prepricavanja rezultata nemamo nista,posto to mozemo i na teletextu da vidimo.

Jao, Uhvatio sam Sigma Olomouc - Slovačko 2 @4.9, al padoh na Kazan. Niste mogli bez ove informacije jel?

2. TAKO JE JAVIO! zna se ko jebe svaku veče drugu ženu, a ko ne jebe nikako... more kad je javio ođe postovo vas nije ni bilo, okupirali ste temu toliko da je ovo postala najvažnija tema na vukajliji... ja da sam mod, ja bih ovo davno lokovo... valjda zato i nisam!

kakave analize, kakave pičke materine, kave dojave, kavi džankiji i ostala sranja... mršte sa teme i jebite trebe iz kladionica, to vam je pametnije

3. Alal ti kurac, ja cekao sigmu za pisljivih 2300

4. ja ostavim JEBAČKI post i uleti ovaj džanki... idi u kurac, ba

5. Aj buri i ti sa Javiom,napisi nam sta si pukao danas.

6. Gazimudo o čemu ti pričaš?...jesi ti baš svaki moj post pročitao ili samo taj jedan?...mojne molim te da kenjaš...šta je konstruktivna rasprava?...

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=257

jel to konstruktivna rasprava?..ajd pročitaj pa kenjaj....

i da, svako kači šta oće...ako ti se ne sviđa šetaj, al nemoj da podjebavaš preko neta da se ne bi bila Trošarina....

7. Nisam postao zaduzen za ovu temu

Наравно да ниси, сви добро знамо да сам ја овде тата :)

Шалу на страну, стварно некад ово беше лепа тема, имали смо чак и Вукајлијашки тикет, знате... А онда су дошли разноразни Џанкији и све оде у курац!

8. tako je NMF... nego gazikurac, ja danas na sreću nisam ni igrao, ne rade kladionice, prvi maj, jebeš ga... ZATO DANAS NISAM NI JEBO... tek sam sad skonto u čemu je fol.... nego poslušo bi javia i dankana i opalio bi birmingem... al ako te zanima juče sam promašio CSKA 1 za 50 jura

9. имали смо чак и Вукајлијашки тикет

Зашто је ово уопште и замрло? Могли смо поново бацити који Вукајлијашки... Таман за следећи викенд.

10. i da, danas sam puko na palermu i na birmingemu....i kad sam otišao da se ispravljam puko sam na bronbiju...samo sam getafe pogodio x2..ako ostane..i pogodio sam cirih 2 i kopenhagen 1...

i šta ćemo sad?

11. ja bi' pivu, ako može

12. može Buri..al da napišeš na čemu si pucao unazad nedelju dana....:))

13. PA nista,ti i dalje pucaj jer nisi postovao,a drugi ce da uzimaju pare jer ono sto znaju podele. Aj mojne me mracis da ne bi bilo bole me patka

U sta si ti onde ostavio od predloga keve ti?! Samo si drugima malerisao tikete.
    Uostalom bole me racku,pisi sta oces,pucaj gde oces,baronisi koliko oces..

Ajd uzdravlje,i sto se mene tice,ni dinar vise ne uzeo ;)

14. aj reci ti meni Gazimudo jesi danas mnogo puko?..jesi zato nervozan?..

ako nisi umeo da pročitaš šta sam ostavio od predloga ja ti nisam kriv...trebao si celu stranu a ne samo dva posta..i taj prvi post je analiza, moje mišljenje..i nije došo totenhem, znači neko sjebo...

a o kakvom malerisanju pričaš?..jel to malerisanje naučno dokazano?...

15. ni dinar vise ne uzeo ;)

ja se više ne bi' kladio...

ne mogu, javio, to napisati ni za cisternu, ako može jedno pa ću elaborirati od sada :)

16. sad me prokleo opasno...ne znam dal da vratim ovih 100 jevreja što sam danas uzeo na ruletu?

17. pa ono... najbolje da nađeš načina da ih podjeliš sa nama koji kačimo samo promašaje...

18. Вечерас Тирана - Бакљава фк

1-1

19. može Buri, nije drama..al da nastaviš da kačiš...:))

Džanki ti si za sve kriv...ti si uneo razdor u ovu skladnu porodicu...ti i tvoje dojave....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.