U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јастем неам ништа!
А што лепо не би сви постављали парове и анализе и сви би били срећни до свршетка живота?
evo ja sutra mislim da će Bilbao da dođe u dvojci uz 3 plus...al nejrealnije je odigrati gg...
šta vi mislite? ajmo analiza....
a jebote ni getafe nije došo..u pičku materinu sve sam promašio....ko je pročitao post i nešto uplatio od tih mojih predloga sjebo se skroz....:)
види стварно из двојке у цке...
него цео свет играо сигму 2
ја ретард одигра 1 Божееее
šta se žališ Džanki?..koga briga na čemu si ti puko?..nemoj više takve stvari da postuješ..u stvari nemoj uopšte više da postuješ...:))
Шалу на страну, стварно некад ово беше лепа тема, имали смо чак и Вукајлијашки тикет, знате... А онда су дошли разноразни Џанкији и све оде у курац!
JA sam ovog čovjeka čekao na temi, lik odvali i tenisa i ostalih sportova, a i izvlači parove iz arapske beton lige, ne znam gdje ih nađe. Eto mene je ujebala Samdorija za ovaj vikend. stavio sam na dva tiketa, a obično ne vežem tikete, ali jebi ga, desilo se.
Javio, ja sam nešto baš gledao taj Bilbao, i mislim da je tu negdje 2-3 mjesta ispod Espanjol, ili nešto tako, uglavnom blizu su, a Espanjol je uvijek zajeban, kao i Baski, tako da bih ja tu najpoštenije, iksa, pa da se razilaze separatisti iz Katalonije i Baskije.
Dub, trenutno je Bilbao iznad Espanjola, na 7-mom a Espanjol na 8-mom mestu...i jedni i drugi i daju i primaju golove..al Bilbao ima realne šanse za neku evropu, ako ih zanima..Espanjol je tu gde jeste, ne može ni dole ni gore...Levante je 9-ti, igrali iksa danas...ovi i jedni i drugi imaju po 3 iksa ukuno celo sezonu do sad...možda je i taj iks izgledan...
I aj sad nek neko kaže da ne analiziramo ovde.
Danas sam gledao poluvrijeme Liverpula u kladionici i onako osluškujem rulet, i vidio sam da je u 15ak minuta izbacio nekoliko komšijskih brojeva, ali jbg ne znam ja koliko on puta u minuti kotrlja kuglicu i tako to, ali sam slučajno primjetio ovo. I nikad nikoga još nisam vidio za ruletom, čekaju da ja odem, pa onda igraju...
Дуб
Имаш урокљиве очи!
лололооло
evo vam način da zaradite, mozda ne veliku lovu al je sigurno.
npr. veliki derbi za kojeg je malo vjerovatno da će završit neriješeno. nađeš jednog frenda da navija za jedan od tih klubova. okladiš se s njim da će taj njegov klub izgubit recimo u 20 evra. naravno on ako je strastveni navijač on ce reć' da neće i okladit će se. prije utakmice odete u kladionicu i okladite se za 20 evra na njegov tim.
ishod.
ako njegov tim pobijedi vi dobijate na kladionici i dajete njemu 20 evra a ostatak sebi jer je derbi i kvota je vjerovatno preko 2.00, a ako izgubi on mora vama dati 20 evra i vi ste na nuli... :)
Alo, samdorija 3 puta gubi i vraća se u igru, pa znaš ti koliko sam ja gužvao tikete, skakao, srce iskače, ja ga vraćam, pa se oladim, aj izgubili su, i oni opet izjednače, 3 puta, i na kraju iks jebeni, jebem ti fudbal. nema malo vjerovatno, sve je vjerovatno. Osim da Totenhem prestigne Liverpul, to se neće desiti.
npr. veliki derbi za kojeg je malo vjerovatno da će završit neriješeno. nađeš jednog frenda da navija za jedan od tih klubova. okladiš se s njim da će taj njegov klub izgubit recimo u 20 evra. naravno on ako je strastveni navijač on ce reć' da neće i okladit će se. prije utakmice odete u kladionicu i okladite se za 20 evra na njegov tim.
ishod.
ako njegov tim pobijedi vi dobijate na kladionici i dajete njemu 20 evra a ostatak sebi jer je derbi i kvota je vjerovatno preko 2.00, a ako izgubi on mora vama dati 20 evra i vi ste na nuli... :)
ČIM TEBE HRANE KOD KUĆE KAD SI TAKO PAMETAN
Фора је ОК.
Али није фазон зајебати друга, него узети кеш из клаџе.
Мајку му, па какав си то чо'ек?
lova je lova, nije bas da druga treba zajebat... al svako ima "frenda" kojeg i ne voli toliko... :D
vidim ti si promasio tiket... ko ti je kriv
hej nisi jedini da si promasio samdoriju... jbg sranja se desavaju a pogotovo u italiji
HAAHAHAAHHAH do jaja
sranja se dešavaju samo u italiji
Шта је до јаја, Џанкераја?
РЕАЛЕ КУУУУУУУУУУУРВВВВВООООООООООООООО............... о шта сад да радим? .....ееее ............
word
jbg opet juve namjesta utakmice, inter jucer do 90 gubi i onda 2 gola u istoj minuti... stas, gori neg nase balkanske lige...
Evo Toti smrdljivi promaši penal i time me verovatno sruši za 6 i po somića.
Edit: Aleandro Rosi,u kurac ga ljubim,u 95. ga zašio!