Што је најгоре...............имам једну фиоку у коју бацам пропале тикете и вечерас рекох ,ајде да видим колико сам пара бацио.................... јао , зашто сам среће курате ,зашто у пичку материну...................
Тек за следећи викенд ако будем мого да бацим неку пару и пробам да се извадим , или једноставно баталим ..........
ima jos jedna ako imate puno keša. nađete jedan klub i svaku utakmicu uplaćujete na x. i to ovako;
prvu uplatite 1 eur, drugu 2, treću 4, i tako samo duplate ulog.
jednu utakmicu taj tim mora odigrat neriješeno a vi ćete bit u plusu jer ste stalno duplali ulog, i nema šanse da izgubite.
naravno samo lova je potrebna. možda taj klub odigra neriješeno tamo nekog 8 - 9 kola a vi tad budete na ulogu od 128 - 256 evra..... tako da se to meni i ne isplati igrat.... ;)
ajd, mali pali sa teme, pun mi je kurac tih što se razumiju u sve, a za 20 marona bi prodali ćaću... otišli ste tri puta u kladionicu i mislite da ste pokupili svu pamet svijeta...
ajd, mali pali sa teme, pun mi je kurac tih što se razumiju u sve, a za 20 marona bi prodali ćaću... otišli ste tri puta u kladionicu i mislite da ste pokupili svu pamet svijeta...
ma neka si ti toliko pametan pa da dobijas na kladionici i znas sve... vaki si (Y)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Што је најгоре...............имам једну фиоку у коју бацам пропале тикете и вечерас рекох ,ајде да видим колико сам пара бацио.................... јао , зашто сам среће курате ,зашто у пичку материну...................
Тек за следећи викенд ако будем мого да бацим неку пару и пробам да се извадим , или једноставно баталим ..........
Do jaja fora hahahahaahhaahahhaahha ne verujem kolko do jaja
ima jos jedna ako imate puno keša. nađete jedan klub i svaku utakmicu uplaćujete na x. i to ovako;
prvu uplatite 1 eur, drugu 2, treću 4, i tako samo duplate ulog.
jednu utakmicu taj tim mora odigrat neriješeno a vi ćete bit u plusu jer ste stalno duplali ulog, i nema šanse da izgubite.
naravno samo lova je potrebna. možda taj klub odigra neriješeno tamo nekog 8 - 9 kola a vi tad budete na ulogu od 128 - 256 evra..... tako da se to meni i ne isplati igrat.... ;)
Вау, топла вода!
nek si mu rek'o NMF...
ma neka si ti toliko pametan pa da dobijas na kladionici i znas sve... vaki si (Y)
Мора само да се умре, како веле наши стари.
Каки?
šta ti to znači? ja sam dijete sa sela, ako me razumiješ
nisam ni ja nis bolji i ja sam sa sela... a ti se sam dokazujes... :)
ma jok, ja se samo reklamiram... nemam ja puno veze sa kladionicom ja sam menadžer, ako me opet razumiješ
ok je... :) samo ti pisi i dalje...
ja to davno batalio
ne zato sto hocu nego ne daju meni maloletnom
al mozda na jesen pocnem ka se kladni na netu preko svecinog racuna.
Росонери, ти си се распитивао за онлајн клађење?
http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=622899&gmt_offset=-7200&tab=1
.|.
za danas:
Cardif - Midzboro 1&4+ 3,5
St. Mirren - Hamilton 1 1.9
Espanjol - Bilbao 2 2.5
Llaneli - Tns 2 2
Odense - Esbjerg 1 - KECINA DANA
i dubl :
bilbao x-2
augsburg x-2
jesam