Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Колективно смо га испушили...
Кардиф 0 3
Дај Џанки , активирај мало Жеремија Малбера , криза ударила , треба нам злојава да подигне морал и ентузијазам сиротиње раје... ... :)))
http://www.dodaj.rs/f/l/KR/3kw5TIyY/untitled-3.jpg
krenulo :D
хаахах жереми одмара
Ispali me Seltic za 7000. Igrao 3-4g.
90-ti min 2:0, 92 min 3:0, 93 min 3:1, kraj 4:1! Jbg
u jebote, ja bi se pojeo
Espanjol - Bilbao bice penal @3.4
ukupna kvota: 11.56
samo je penal zafalio :)
Па каже
Дел Потро - Јужњи 1
Троицки - Мајер 2
Зебалос - Кудриацев 1
Димитров - Роберт 1
квота око 4.1
Sutra uvece:
MLS
Hjuston - Kolorado 1 2.05
Vasingoton - Sijetl 2 2.8
Ko hoce nek isprati.
Da znate da ja ne igram, da ne bude posle pokazi tiket.
Roskilde - Fredericia (danska druga liga)
2i3+, kvota 3,25
Za ludake 1-2 @ 26.0
Đe ste, svađalice moje, puška vas ub`la! Prvo htjedoh napisati kladioničari, ali onda sam pročitala zadnjih par strana i više ste se svađali nego pisali o kladionici. :)
Elem, ja danas dok bejaše u kafani nalupah ovo:
Barsa 1 - 1.90
Kapfenberg (prolaz) 1 - 1.40
Lahti 1 - 1.35
Nagoja 1 - 1.35
Norveška-Srbija 2 - 2.7
Srbija-Danska 1 - 1.90
Lech (prolaz) 1 - 1.75
Kvota 43.52, dobitak - isto toliko.
Jebaji ga, lupanje, ali sve mi se čini da ću više parova proći danas, nego kad kao nešto proučavam i kontam, pičke materine...
Pljusnula sam i cenera samo na Barselonu, pa kud puklo da puklo. Bude li X, il ne daj bože pobjedi Real, će da pičim u Španiju da ih sve podavim.
Au al su dobre kvote kod tebe..
ovde na barsu 1.7 :/
Ma ja osecam neko punjenje reala do vrha...
p.S. ono gore je statisticki izvucen predlog,nije zlojava.
I ovdje je kvota na Barsu 1.70, ali je u prvom tiketu super tip, tj. Premijer ponuda, pa je veća. Ovo što sam singlirala Barsu isto je 1.70, nisam htjela stavljati neke "sigurice" sa malom kvotom, samo da bih mogla staviti super tip (moraju minimum 3 utakmice), te "sigurice" uvijek obore.
Evo mog: www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8520790-874
Malo sam te kopirao xD Mislim na ove nase,posto ne znam ni sta igraju,ni ko igra..
I da,tip dana LEH - LEGIJA 1 @2.5
Legija u petak igra zaoustalu utakmicu u ligi,gde se bori za trece mesto. Verujem da im ovaj mec ne znaci puno,a plus u prilog ide cinjenica da je u duelima ovih timova uglavnom pobedjivao domacin.
Samo ti kopiraj, dabogda oboje prošli. :)
Ovi naši su kvalifikacije za EP do 19 godina, a Norvežani su domaćini, tako da je to onako fino guravo.
Jupiiii, evo vodi Srbija na EP do 17 godina protiv Danaca, jeeeeee....
EDIT: Bem ti sajt kad ja post pošaljem jednom, a on ga 5 puta kopira. Nabrisah se sad ko budala.
E tako mi i treba kad mi se nije dalo ići do kladionice da se popravim kad sam pala na Srbija-Danska. Srbija i kvota 2,7 prolazi, a 1,9 ne. I Lahti vodi jebo sebe...Da sam bar otišla do Mocarta, pa da se sutra kladim za džabe, ako padnem samo to, ali ne, meni se ne da hodati minut duže. PU, izludla dabogda...
http://vukajlija.com/ako-dobijes-meni-das-tih-6/337469
evo vam jedna moja,kladionicarska definicija :p
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1060946-874
шта је ово нема резултат за овај мој тенис..
Ja sam se ovih dana propisno ispromašivao i upao u bulu. Jutros ajde kao da se vadim i stavim hiljadarku na
Bunyodkor - Al Wahda Abu Dhabi GG1; GG2
Persepolis - Al Ittihad Jeddah GG1; GG2
I one ladno obe dodju 3:2 (2:1). Uh, al sam se lepo povadio sa 20 crvenih.