Кладионица

1. Posto me ispali Lech odvratni,sad se vadim sa:

Barca daje gol u oba poluvremena @2.1

Uplata 3e,izlaz 6.3

Pedja,pokidao si.Koja je to fora sa tim tipom? jel dovoljno jedan da dodje ili kako?!

2. Gazimudo, imaš 4 moguće kombinacije. Tebi je za neki dobitak dovoljno da prodje makar po jedno poluvreme od obe utakmice, znači da na obe utakmice bar u jednom poluvremenu bude GG. E sad, mene je junački usralo, pa je u svim poluvremenima bio GG, što znači da sam imao maksimalni dobitak sa tiketa.
    Inače su kvote za GG u poluvremenu sasvim solidne, 5-6 za GG u prvom, 4-5 za GG u drugom poluvremenu.

3. MA ja sam to furao pre.. Stavljao 4 tekme 1gg,na 100 din.. Dobitak bio bruka,al sam uzeo najvise besplatno kladjenje,pa smanjim na 3 tekme,i jurio opet al nista nisam ubo..
    Jebeno mnogo.. Ovo danas jeste extreman user,al kladza se u principu i svodi na to..

Al jbg,ti si skupio muda pa metnuo soma na to..
    A reci mi jel bi bio isti dobitak kao da si odigrao sve 4 kombinacije ponaosob?

4. Danas imam budžet od 500 djunti, kontao sam da singliram Mančester, ali onda razmišljam da je možda bolje da odigram ppX tu, ili da ne igram to uopšte, nego samo da uživam dok moji puleni prolaze u finale LŠ. Ima danas neko nekih boljih predloga?

5. MLS

Hjuston - Kolorado 1 2.05
    Vasingoton - Sijetl 2 2.8

mozda Vasingoton - Sijetl 1-2 ako ne znas sta ces sa parama

6. Ja će bogme pauziram na neko vrijeme, sinoć pljusnuh zadnjeg cenera na glupu Barsu (tako mi i treba kad se kladim navijački), sad moram ići izmišljati toplu vodu da bih kupila cigare. Će se pišemo kad mi se finansijska situacija popravi.

7. Evo ja neku bombu sastavio: Travnik - Sarajevo 2 3.40
    Zvijezda Gradacac - Zrinjski 2 6.00

8. Данас дефинитивно прескачем, голо говно од понуде :)

9. A reci mi jel bi bio isti dobitak kao da si odigrao sve 4 kombinacije ponaosob?

Ukupan ulog se deli sa brojem kombinacija, znači 1000 dinara na 4 je 250.
    Da sam pojedinačno odigrao svaku od tih kombinacija za po 250 dinara, to bi bio taj dobitak.

10. Ljudi,ovo se suska,ne znam koliko je sigurno,ako neko hoce nek proba:

Crna Gora

FK Decic Tuzi - FK Sutjeska Niksic 2 (4,10) (04.05.11 16:30)

15:30 Presov-Kosice tip X @3.2

11. Nadam se da niko nije pratio.. Ortak se zaleteo puce 50e xD

12. MLS

Hjuston - Kolorado 1 2.05
    Vasingoton - Sijetl 2 2.8

Cak sam i u raspalu Eurosansu isao, ne daju mi bez licne karte.

13. uđem jutros oko pola 12 u Mocart da popijem kafu, šljakao pa da odmorim..i zevam u ekran, u lajvu klađenje igraju Melburn-Gamba...kvota na Melburn 3.5 i samo u jednom trenutku poče da pada...i taman da uplatim da će daju gol oni ga zavukoše..1-0 al kvota na kec do kraja 1.85..reko nema ovde keca i uplatim soma na iks...3.75 u lajvu pri 1-0 za Melburn..

odem da šljakam dalje, vratim se vidim 1-1 završeno..uzem 3.750 i 2 soma rasporedim na tačan rezultat Mančester 2-1, 3-1, 4-1 i 1-2..po 500..kvota od 9 do 30...ostalo mi za pljuge i kafu 700 dindži...

pa ono, navijajte da Šalke da gol..ili 2...:))

14. Ja sam se danas isfurao neviđeno. Zbog ovih ispita malo sam se pogubio koji su dani i cijeli dan kontam da je četvrtak. Dođem kući da vidim kako idu utakmice, tražim, nema ni jedne. Vrtim nekoliko sajtova i nema. I onda skontam da sam igrao utakmice za četvrtak... Jebi ga :))

15. Јавио, боље ти навијај да Манчестер не да пешес... :))

16. da bre Peki kako krenuli ima nabrmbaju 10..:))

al evo ga Šalke...:))

17. a glup sam..da sam ta 2 soma bacio na 3 + sad bi se smejao..al veće kvote...ko ga jebe, uzeo sam i vratio...:)

probiće me neko, garant....

18. juhuuuuu...:))))))

kvota 20...fino, sutra soma na Bragu u iksu....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.