U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ok brt, batali onda da se kladiš, šta da ti kažem, baksuziram svima kao debeli harli u lostu 4 8 15 16 23 42
ovo cu u petak posle ispita da uplatim na laki siks pet krugova xD
Jebem mu dan stativa, precka i jos dve stopostotne je imao paca sta cemo sada necemo tuzni biti dobro sam djagao i opet bih isto igrao. Doduse malo sam se dvoumio izmedju ovoga i X2-03 al ovo mi bila lepsa kvota e
Srucio sam sada sve sa racuna na sentetjen X xd
Pap najgori fiks si izabrao haha ove ostale bi vec mogao da zaokruzis osim poslednje xd
jbg
kad izlazi zurnal ps?
Ako mislis na ono: jutros u zurnalu nije pisalo nista mamu im pohlepnu
sutra onda posto je broj bio zakljucen kada pre kraja utakmice jbg
Znaci svaki dan izlazi?
ја уживо бајерн - уникаха 149.5 + и улм - локомотива 2.
и одиграо ово:
арсенал ггv3+
ст. полтен п/к х
јунајтед 1
псж 1
ал' за неозбиљне паре, да пратим само.
Hmmmmm s obzirom da su dnevne novine ne znam kako da resimo ovu glavolomku xd
A sta cemo za veceras ono su bulsi protiv lejkersa jel?
Aj javljajte promene na sentetjen da ne ulazim u rezultate samo za to pa cu da dopunim nalog kasnije za nba
pa ne znam jesu dnevne ili nedeljnik zato pitam ok?
Zamisli da citas sportske vesti posle nedelju dana hahaha danas bih citao da smo pukli of d efesa fazon
okej to. Al o cemu pisu u svakom broju mamu im jebem? Msm nema svakodnevno bas vesti iz sveta sporta mada kapiram da pisu raznorazna sranja SOraja ovo Stanija ono..
arsenal izlazi sa prebednim timom, soton odbrana prvi tim i long u spicu ostali klinci
Nema soraje i stanije brt zato i citam samo zurnal. Sport jbt. Jel me zajebavas da nikada nisi kupio zurnal ili sport?
padam odbojku 1,30 kvotu pa namerno da ih gadjam da padam ne bi ovako ispalo jebem ti zivot i sve u picku materinu
Ja uvek na laki siksu igram brojeve iz losta.
4 8 15 16 23 42
Nije da sam ubo nešto veliko nekad, al ono interesantno mi.
Nemoguce da nisi, lozis me. Pa u svakoj kladzi ili kaficu imas zurnal jebote nemoguce da nikad nisi prelistao
Edit: nikad nisam odigrao laki siks a ne znam ni sta je lost molim.vas da se vratimo na vecerasnju nba utakmicu