Кладионица

1. hahah kad se samo setim kako je izijem pricao kao da smo debili jer mislimo da mozemo da znamo nesto sto bukmejkeri ne znaju i da ce marjanovicu odseci glavu

2. Pupet, igraš fibonačija i dalje?

3. Kako si zadovoljan rezultatima odnosno koliko misliš da bih minimalno morao imati novaca spremnih na ulaganje u taj biznis?

4. Ja uvek sa 2000 krenem. Prezadovoljan sam iskreno. Fino se para uzme ako znas da se drzis reda i ne srljas kada padnes.

A i mnogo manje se nerviram kada padnem tako nego kada singliram nesto van sistema.

5. Aha, aha

Reci mi još samo par stvari i ne zameri na nubizmu:
    -kolika ti je uplata na prvom tiketu kad krećeš u novi krug?
    -šta igraš uglavnom? Ikseve na fudbal, vežeš dva igrača ili nešto treće?

6. Napravis u ekselu tabelicu. Imas celiju banka i kad tu celiju podelis sa 20, dobijas uplatu za prvi tiket.

Primera radi na 2000 to je 100 dinara. Onda recimo ubodes prvi tiket kvote 5, to je 2400 dinara.
    Pocinjes novi krug, prva uplata 220 dinara itd.

Preko dana nabacam duple sanse, fikseve, golove kako kad jbg. A uvece hendikepe uvek. Da li igrace, timove, poene... Nebitno. Uvek dva hendikepa, kvota je 3.42. A tebi sve preko pogodjene kvote 2.7 donosi profit.

I s vremenom mi se pokazalo da je bas mnogo veca prolaznost na NBA, pa i preko dana na kosarku ili tenis nego na fudbal gutavi. A samo fudbal koliko toliko pratim, ostalo ili prepisem ili na osnovu statistike.

7. Е, Псето, то с границама мислим да све странице тако једу говна, увек нађу негде где је најнижа или највиша, јебига, то стварно може да зајебе некад

8. хахахахах Псето, погрешан принт а?

9. pazi ovo, gospodjice osvojile prva dva seta i pocinje treci gube 2:0 u poenima i stave hendikep na njih 4,5(njima se dodaje 4,5 da budem jasan) ja gledam sta je ovo koji kurac moram odigrati nesto jbg i stavio sve sto mi je ostalo posle gruvanja nba i gospodjice sada u trecem setu vode 24:14 hahahah najgore postavljanje granice ikada xd
    http://image.prntscr.com/image/a18ee6654dcc4a7aa4cedfeae954c065.png

inace su vodile 20:10 lagano

10. @Papet
    Hvala puno druže, misliću na tebe dok budem jebao kurve od tih para xD

11. nije bio pogresan print nego link nije bio za forum pa sam ga zamenio, ko otvara linkove niko

12. Отворио сам ја лоло

А и није било никаквог објашњења, па нисам знао шта си тачно хтео да нам кажеш, одличан улов.

13. gorane kekse ne znam da li mi je smesnije sto si stavio 20 dinara da dobijes 60 ili ovo:
    http://image.prntscr.com/image/d64900bf28304058ab8e566318d109c5.png

14. TECHA VOLI S TETKOM SEKS
    SNAGU MU DAJE GORAN KEKS
    L O O L
    OO
    OOO
    LOOOL

15. hahaha to bre, ps

jebiga, pokušavam da razbijem niz gubitnih tiketa, pa sam ko i ti zaključio iz postova sa teme da bi trebalo da uleti

16. А и није било никаквог објашњења, па нисам знао шта си тачно хтео да нам кажеш, одличан улов.

a nije odlican ulov jer sam imao malo love ali da je najlakse zaradjenih 384.61rsd to stoji

da sam imao 20k stavio bih jbt izbagovali su se nesto sto posto, stavio sam i ono iza zareza sto sam imao na racunu hahahah

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.