Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
псето јајаро, је л' тај телефон и даље некоришћен? не зезам се, сетио сам се да имаш тај вишка, ако је нов још увек, размотрићу ових дана.
Хуавеи топла препорука свима.
ружно ми је да те зовем јајаро, не звучи пријатељски, али принуђен сам брт. ја ово сталожено као митке не могу.
i dalje jbt pa ne treba mi bleji gajbi bezveze
aj plamlija u fon/pare ako imas muda?
Нолов гуру << Митке.
idem da prepisem pedjin tiket, valjda stignem do pocetka prve tekme xd
hahaha coakg ajde sad budi covek prihvati ovu ponudu telefon/pare na plamlija
Zato sam okačio na vreme xd
Koliko cenis huaweia ozb?
jebem li ti ala gori ova tema poslednjih 10 dana
јавићу ти се на пвт, ал' тек од петка-суботе ћу да знам шта и како могу да урадим и да л' то одговара. нисам сале, немој да бринеш, нећу те завлачити.
xD
Očekuj detaljno uputstvo za ono u narednih 13 minuta.
играо сам минус на пламлија, само ми је мрско да тражим сад и принтујем, а и везао сам га с још двојицом (не знам ни ко су та двојица), то још јутрос поодавно.
Dockan si se javio kilograme. Stani u red.
Vazi Slepy. Samo da nije Kodi ok?
Папете, за Енглезе, НБА, ЛШ, па и ЕЛ, скини ејстрим, углавном има линкова за све што ти треба, пустиш лепо у плејеру, слика у 95% случајева ха-де, почињем да звучим ко продавац кирбија, ал људи стварно треба да видите колико је боље класичног стрима.
Derouzan 26.5+
Džon Zid 21.5+
Karmelo 23.5+
Jokić 9.5+
Mekolum 23.5+
папетмастер продаје свиње компанији тенис!!!
псето, п9 лајт, није п8 лајт?
ajde ne smarajte o svinjama, tenisu i telefonima ovde pls
ja ti brt ni ne znam šta je to, al zvuči nubarski svakako tako da me i ne zanima