Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
175 onda za tebe, za cou 200 ofkors
blowout kad ih nagruvaju 20+ razlike pa se ladi glavni igraci, uglavnom cetvrtu cetvrtinu, a nekad i ranije
Nije zlatan nedajboze?
minesota njujork kakav meč za povraćanje
Armin vice difens difens difens kad gleda kosarku na tvu
ako nadjes jeftinije spusticu ti jos haha a ako prodje nesto kvalitetno nocas dacu ti ga za 120 eto koji sam djentlmen
ti kad gledaš košarku na teveu vičeš AJDE BRE MOMCI DRŽ SAD TAJ KARPOŠ SOKOLI STIŽEMO IH
http://image.prntscr.com/image/c1bafceb19f84ed2bd1cc2367a194030.png
po meni ovo znaci trpanje townsa i vise minuta za gortata ko voli glavonju da roka
ma nije zlatan beli valjda. ili crni pojma nemam ja sam ga samo upalio da vidim dal radi i ugasio posle 15 sekundi i vratio u kutiju
blowout kad ih nagruvaju 20+ razlike pa se ladi glavni igraci, uglavnom cetvrtu cetvrtinu, a nekad i ranije
Dobro jebem ti nebo znam šta je blowout nisam znao samo šta je BO :)
armine na taunsa i gortata plus kazes ili sta, zajebi te sifre
псето, п9 лајт, није п8 лајт?
Za 120 pare saljem sutra.
p9 jebo te leb sta ti nije jasno
Odigrao sam oko 40 tiketa haha
Tj sve sa teme
Msm ako prodje vcrs sve u veselju.
PITANJE KAKO SAM RASPOREDIO
hahaha hteo sam da editujem post, mada ti ovo znas samo termin BO se koristi ovako, al me mrzelo, isprike prijatelju dragi nijesam tako mislio
na townsa bih plus gortata ko zna proslu im je utrpao 17, bice poena, ne brani najbolje okc centra
ako bi poslao sutra znaci da sam previse spustio, ajde kazi kolko oces da das nisam coa da se pogadjam ovuda a sad ce i nba pa cu da gledam rezultate i psujem armina
edit: ako nesto prodje 120 stoji ja sam covek od rijeci
Jebeni telefon se prodate 7 meseci haha