Кладионица

1. Što su dominirali, dominirali su....

2. Нанси - Лил Х2 (1.28)
    Монако - ПСЖ Х2 (1,36)
    ОФК - Звезда 2 (1.50)
    Астон Вила - Виган 1 (1.8)
    Леверкузен - Хамбург 0-2 (2.55)
    Рома - Милан 0-2 (2.05)

Убоо голове и дупле шансе, оборили ме фиксеви.

3. Zvezdi ponistena 2 gola i jedan penal lagano mogao da se svira...ali to je Zvezda,jebi ga,ne svira se...elem,cekma Lucern-Jang Bojs 3+ za sedam soma,1-1 u 20. minutu,ostane tako....pakao...nemam srece,jebo me bogotac! za sutra ne znam jos,videcu ujutru pa stavljam!

4. Ma da, Tole, Bjeka, Zeka, Vatikan, Masoni i CIA rade protivu CZ, klasika.

5. Pogledaj utakmicu pa sam presudi...
    Danas opet druga liga Danske,grmljavina golova. Roskidle,Arhus,Skive i Kolding,2+pp i 1GG...Moz' u neki sistem da se stavi. Navijacki na Djoku protiv Nadala,smrdljive Italijane ne dirati...

6. Zvezdi ponistena 2 gola i jedan penal lagano mogao da se svira

Еее нема више онога, ''надиграли нас''.

Парма Х - 1.15..пфффф

Рубин 1
    Рад 1
    Челси Х2
    Металист 2

7. Ma bre necu da se raspravljam uopse,kupite lepo "Novosti",otvorite sport,procitate sta pise o utakmici,i zaklopite.Ne mogu da kazem "nadigrali nas",kad nas ove polusezone niko nije razbio igrom.Uostalom,ja ne znam zasto ulazim u raspravu sa tobom Dzanki, osecam da ces kad Zvezda bude bila prvak,navijati za nju,pa opet za Partizan,pa za Zvezdu i tako u krug.

Parmu namerno treba igrati 1 ili 2,ko im jebe mater.

8. Uostalom,ja ne znam zasto ulazim u raspravu sa tobom Dzanki, osecam da ces kad Zvezda bude bila prvak,navijati za nju,pa opet za Partizan,pa za Zvezdu i tako u krug.

Хахахахахаахххаахаххаахахах

EDIT: Meni je fiks dana Fortuna 1 (13:30) /2.15

9. Džanki, nemoj se šaliti sa Čelzijem, Junajted ima skor kući od jednog remija i sve ostalo pobede.

Ja tu opalio keca za 700 din i sada čekam.

10. Skive - Fyn 1 1.7
    sad u 1

11. Ja stavio 50e na Skive 3+ i Vestsjeland 3+....11000 isplata...Ovi prvi 0-2,ovi 0-0 majke im ga,poluvreme.Nemam srece sa golovima,vidim da ce da padne pedesetica na Tvente i Zenit :)

12. Skive - Fyn 1 1.7

da neko ovo gleda pomislio bi da nemam pojma o kladjenju

13. Opet se vreme urotilo protiv zvezde,sunce je tolio jako sijalo,da prosto nisu mogli da nacentriraju gol od odsjaja stativa..

A sta je sa ofkinim nepriznatim golom u 45om minutu?! To se ne vazi jer je sut levom nogom ili kako?

14. A sta je sa ofkinim nepriznatim golom u 45om minutu?! To se ne vazi jer je sut levom nogom ili kako?

синак, спремала кева неке лазање јутрос... хоћеш мало? пошто видим да комплекси редовно раде, па једеш говна и коментаришеш звездине текме увек. што не написа нешто о бск-у, него само о звезди? и 'ајде сад причај о томе како су делије комплексаши...

арсенал 2-2
    челзи х-2
    удинезе гг3+
    зенит 1-1
    сарагоса х-х

на 50-100 динара - доста.

15. Ma nisi me razumeo,i ja kazem da je zvezda ostecena, i zato cu da napravim peticiju :

Svi mi koji smo za to da se Zvezdi dodeljuju pobede na osnovu poseda lopte.

Ako skupimo 100 000 potpisa saljemo toletu,i medjunarodnom sudu za ljudska prava u strazburu, i mora vaziti retroaktivno za sve utakmice od 91 do danas.

Zvezda sampion,izraziti favorit.

16. оставио сам ти мало, ако будеш хтео - јави се.
    а те говњиве групе остављај по фејсу, заједно са џанкијем, па нам шаљите дојаве кад вам улети нешто тамо. мрште бре у курац красни, који си ти курац овде да коментаришеш звезду? хоћеш да ти бројимо постове, па да утврдимо колико се њих односи на партизан, а колико на звезду? а онда да бројимо и моје, па да видимо те комплексе.
    дошао си бре овде пре 3 месеца, и глуматаш неко јаје ту, говориш јавио-у како да се понаша овде. шта бре тебе боли курац како ће он да се понаша? је л' твоја тема можда? ако ти се не допада пост, прескачи и терај даље, а у пичку материну, а не да ти будеш овде нека последња жалбена инстанца. за који ћеш ми красни? је л' сам можда узео више пара на клаџи откад су такви "кладионичарски курчеви" почели да мудрују по сајту? јесам курац мој. као и сви остали овде.

17. inter x-1
    arsenal 2
    mancester X prvo
    valensijans-ren 0-2
    kaljari-cezena x-2
    trofenze ili tako nesto 1.
    euro ulozen, dvestatrijes dobitak.

18. E jebala vas svadja u dupe....

Fortuna 3:1 celtic 0:2

jos samo metalist i porto, i pare su moje ..

19. Koji je vama više kurac sa pičkaranjima na relaciji Zvezda-Partizan na ovoj temi.? Otvorite poslije svake utakmice dotičnih timova temu pa se koljite koliko vam volja, ovdje pričajte o KLADIONICI. Stvarno se ko djeca-internet-huligani...

No evo i mog tiketa, prvi put sam ušla danas u kldionicu i direkt tamo nabubala neke parove, inače to radim il u kući il u kafani. Možda sad budem imala sreće pa prođem....Al u kurcu...
    http://img718.imageshack.us/img718/9199/unleduhy.png

20. Đoković- Nadal - preko 23 gema , kvota 1,8 . Ide to u tri seta garant.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.