Кладионица

1. Ma vidis da je decko nervozan zbog zvezde..Gube titulu a partizan je JEDINI TIM koji ima 4titule u nizu u srbiji :p

i samo u kratkim crtama:
    - Sta tebe bole kurac od kad sam ja ovde
    - Sta tebe i javia bole kurac sta ja pisem (ako ste vec tako pametni pa kulirate)
    - Sta tebe bole kurac koliko ja postova imam o partizanu a koliko o zvezdi
    - Ko si ti da mi kazes kako cu da se ponasam
    - Koji si ti faktor ovde

Ajde,pali sos,tamo ima emisija o tome koliko je zvezda ostecena.

Valensjen bi trebalo da je 3za3 zato 1 @2.2
    Mancester - Celzi ,zelim da vidim 2,iako ne navijam za celzi,malo da vidimo uzbudjenja. Znaci 2 @2.75
    AEK - Olimijakos volos moze lako da dodje 2,a kvota je ogromna @4.4
    Takodje i na PAOK - Pao treba gadjati 2. @2.65
    Barca x2 @4.4
    Rad - Smederevo X @3.7
    Twente 4+ @2.35
    Lion - Marsej GG2+ @4.7

2. Још једном да видим препирке и псовања око Звезде и Паризана, и биће санкционисано бановима. Немојте та идиотска препуцавања да доносите на ову свету тему!

3. ŽIVIO PEKI MARMELADA!!!

4. Mi jadni pokušavamo pošteno zaraditi neke pare, a vi nas ometate svojim prepucavajućim postovima, sram vas i stid bilo...ccc...

5. pih ova se fiorentina raspada, ni do poluvremena ne mogu da izdrze

6. Jebo me Arsenal, još požurila sa sastavljanjem tiketa jer utakmica počinjala za tri minute....

7. Hhaahahah, jebao vas Arsenal, jebeni petlici :)

8. Koliko me nece na kladzi to je neverovatno.Padnem ona govna iz Danske,sreca vratim na tocku srece pare i zaradim jos nesto,sad stavim Bazel 2+pp opet za 50,penis.Padnem X2 Napoli u 90.,cekao bi Man Utd. 1x za 11 hiljada. Pakao.Sad stavih soma na 1X Man utd,Zenit 1,1X Tvente,1 Zaragoza i 1X Genoa...11 i nesto isplata,mada je to tiket od muke vise,nego sto verujem da ce proci... Igrajte Djenovu,sve ce uraditi kako bi Samp ispala,a Cezena i Lece dobili,taman se namestilo.

9. немаш среће бвдлга..

Ајмо Белчатов...0:1 НТ, јебено

10. Uz'o pare na Mančester moj dragi. Kakav Čelzi, kakvi kurci, lepo sam vam rekao.

Fala čika Rajan, fala Ernandez, fala Nemanja.

11. Hajduk podero, Slavija poderala, fala nekom za Skive 3+.

Prelazimo lagano u plus.

12. Јебени Белчатов...само нек остане металист 1 2 да узмем неку цркавицу...

13. Jebote Bogić, sad vidim svoj post i ko da ga je Džanki pis'o. ccccc...

14. Лоло....

За вечерас ћу пустим јеан тикет

порто 1
    сарагоса 1
    рејкјавик 1

а и боли ме курац, не мора ни да дође...

едит. МЕТАЛИСТ 1:4 јеааа

15. Vidi aleksandra što se rastužio jer FK Saopštenje ne može da pobedi nižerazredni tim.

16. Gospod Bog
    Vidi aleksandra što se rastužio jer FK Saopštenje ne može da pobedi nižerazredni tim.

Пеки д џем
    Још једном да видим препирке и псовања око Звезде и Паризана, и биће санкционисано бановима. Немојте та идиотска препуцавања да доносите на ову свету тему!

е па пеки, ако сам ја могао да прећутим оном "највећем кладионичару од свих кладионичара" и да после његовог поста не одговорим ништа, прећутим, и испаднем пичка, могао је и он. и, сад реакција?

17. Хоће ли онај мртви Ливерпул добити сутра, чекам их за наплату?!

18. Tandrcak
    Хоће ли онај мртви Ливерпул добити сутра, чекам их за наплату?!

Odbrani se,i uzivaj u zivotu.

19. Ма нису неке паре, 2500, спрдњица нека са 50 динара.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1561-4433875-875

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.