Кладионица

1. Ma i 2500 je bolje nego nista ako te ispale.. Stavi bar 200 din,cisto da vratis pare,ako vec neces da gruvas :)

2. aleksandarkg

...ако сам ја могао да прећутим оном "највећем кладионичару од свих кладионичара" и да после његовог поста не одговорим ништа, прећутим, и испаднем пичка...

Nisi ispao picka,nego si se kao i ja,ukenjao bana ;)

3. probao sam da nađem neki moj post od pre 2 meseca gde sam napisao da kad zvezda pukne od partizana ima da prodaje tekme i da tad treba igrati zvezdu u kontri...nisam ga našao, a ne znam ni gde sam ga postavio, da li ovde ili na nekoj drugoj temi..znam da me neko tad prozivao da sam partizanovac a nisam...

šta sam hteo da kažem?..da ste ispratili, uzeli bi kintu i ne bi se svađali...:))

4. javio, ja sve kontam da ti to nisi ovdje objavio nego se sad kurčiš... vi radovci morate kad pobijedite uvijek se negdje faliti... dobro je da nisi napisao da ćete i da zvezdu dobijete

5. možda si u pravu Buri..ali ipak mislim da jesam...:))

bila je neka priča o nekoj kinti i kako je uzeti...nekom trebale neke pare.....i znam da sam predlagao neke prelaze 1-2 i zvezdu u kontri...al kad pukne od partizana...al da me jebeš ne mogu da se setim s kim sam se to dopisivao i gde..da li ovde ili na onom jadanju....

ja bi okačio te listiće što sam juče igrao...500 na keca, 1000 na iksa..al sam juče bio na slavi i nisam se posle pijan ni kačio na net...

mada to sam isto uradio i sa hajdukom prošlo kolo, tako da u principu ništa nisam dobar...al sam bar ispoštovao sebe...

6. Da nije u onoj temi kad je Straja tražio savjete o kinti i kako ju zaraditi? Jesi neđe rekao, i meni je sad sinulo.

7. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-7085075-875

evo moj jucerasnji sto sam jeo vnago,sad je sve namestanje,nemogu kvotu 5 da pogodim(u subotu pao na Huddersfild,samo) tako da bvdlga nemoj mnogo da se nerviras,sad se ne igra kladza.(ili bar na 50 din 3x nedeljno :D )

dobar je i onaj sistem 4 tekme 1 i 2-3 mislim da cu odsad tako nesto da rokam ili 2 tekme 1 2-3 i 2 tekme x-1

8. Skočimiš, nije na toj temi, bar koliko se ja sećam...

9. to što Javio kaže je manje-više logično, i ranijih sezona se dešavalo da kada jedan od ta dva tima izgubi šansu za titulu 7-8 kola pre kraja, počne da kiksa i gubi bodove od slabijih timova. jebiga, izgubi se i motiv, uzmu pare na kladionici i svima dobro...

za dva vikenda, utakmica Radnički Sombor-Novi Pazar, ako uopšte i stigne u liste, odmah pare na dvojku. Pazar kupio i ranije, što se vidi po blokiranim parovima u poslednje vreme, Radničkom ne treba ni za šta, plus su dva grada postali i neki šta ti ja znam bratski gradovi..

10. Pa kaze...

Monfis 1
    Bartoli 1
    Vikmaer 1
    Hantukova 1
    Laval 1X
    Bohemians 1X

7.88

11. E pa pajdomani, pošto sam prestao da igram kladionicu moram da budem štekara i tražim od najuticajnijih kladioničara da predlože http://vukajlija.com/zabava/posteri/81485-nije-bitno-sta-znas za odabrane. Zaslužio sam keve mi xD

12. Bartoli 1.80 poklon kvota

13. Danas valja odigrati na Troickog. Davidenko je u ocajnoj formi,dok troicki uvek igra dobro protiv jacih protivnika.
    Kvota je 2.35

14. u kolko sati igra? mogul stignut

15. Galatasaraj 1 , 1.50
    Goteborg 1 ; 1.80
    Elfsborg 1 ; 1.40
    Helsingborg 1 ; 1.50
    Juventus 1 ; 1.28

Biće sreće da prodje!

A drugi, zajebantski je:

Midtjylland - Sonderjysk 2 ; 4.20
    Sogndal - Viking 1 ; 2.80
    Brommapojkarna - Hammarby 1 ; 2.25

16. Troicki za pola sata,imas vremena.

17. Evo jedna brba bezveze:
    Juventus X-1
    Liverpul X-2
    Astra - Vaslui I<II
    Bohemians - Dundalk I<II
    kvota 100

18. Gazimudo
    Danas valja odigrati na Troickog. Davidenko je u ocajnoj formi,dok troicki uvek igra dobro protiv jacih protivnika.
    Kvota je 2.35

pre 3 sata

Troicki - Davidenko 2:0 (6:4 ; 7:5)

19. Opa ljakse,resio si da uzmes pare :D Dobar tiket. Po mom ukusu.
    Ja danas odigroa ovo:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2587075-875
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1462490-875

Al nece pa nece :(

Posto ce Troicki igrati sa Staraceom u drugom kolu Rima, tip ide na Italijana. Domaca publika,dobar sljaker,sasvim solidna forma za sad. Ne znam kvotu koja ce biti,al u svakom slucaju,Starace dobija,a moze da se pokusa i da ce biti tri seta,i tacan rez 2:1 za Staracea.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.