Кладионица

1. I golubove nabijem na kurac bas i lesiku i sve

2. Necu vise ni da gledam utakmice u kladzi a ne da se kladim

3. Ala smara Duda. Pseto koliko težak minus brt?
    Može li šta NBA i Arm+izijem da popegla upm?

4. Ja sam stavio pogledaj 2-3 strane unazad ja msm

5. Rivers govnar, ne zamerite braćo

6. Kurva iz Mocarta mi namerno izbacila jednog igrača kako ne bih uzeo 50 milki sutra!
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1811-8184387-1454

7. Glavni tiket mi je došao, pa sam miran

8. Nikolas.
    Pseto pazi ovako ja zatežem na
    Baskonia H1 3.5 1.50
    Đenka 9.5 - 1.85
    Darušafaka - Oli 159.5 - 1.50

pre 10 sati

9. lord of gambling ^

10. RAJON RONDO + + + +
    DWIGHT HOWARD + + + +

11. cuj mene sumnjam da li ce djenka doci - joj koliko ne znam

12. evo iznad scouserovog posta

13. ne bi da se kurčim ali igrao sam na žalgiris

mislim ne kurčim se jer nemam pojma ništa o oba tima nego sam sedeo gledao tekmu i reko da navijam protiv cigana

14. E da prosao sam to nikolase fala brt samo bez djenke , duplanje klasicno dobro doslo posle somijevih majstorija

15. Mene na jednom vanamejker a na drugom guler i to slepac imao trojku u zadnjem minutu za plus poena. Na oba igrao po 500 a dobitak po 3150.

16. Miloš drago mi je što djeliš našu sudbinu, jebeš pare

17. Armin što Vučević + poena, uglavnom u zadnje vreme minusara dolazi, ima li neki razlog posebni?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.