80k na 100.
I opet zajednički u turu pića (shvatio sam da samo ovako mogu da profitiram od kladionice, juče ubo 5/6 svojih i dobio gajbu, pa sad forsiram, haha)
Pa veća je ludost ovaj plus na kalatesa na 12.5 haha, ali nije to (dobro, jeste nub za ovo ali nije to poenta haha), lupetamo i jedan i drugi, sastavimo ovo za minut ukupno, bez jedenja govana s analizama i sl.
Ovo smo ranije radili s fudbalom nonstop, a i ovo je interesantno, zasednemo uz utakmice i pičkaramo redom igrače.
Извините господине Папете није ми стигло обавештење никакво. Одговор је прослеђен, неће се поновити.
vi se jos kladite? hahahhahahaha noooooooooobovi
Да ли сте тужни и несрећни? Недостаје Вам новац? Ми имамо решење за Вас!!
Папас +
Прелџић +
Ханга +
Оладипо +
Пс, имамо једну праву посластицу за тебе хехе, не прави се да си незаинтересован
nouwere kakva je to utakmica sto imas
PAO H1 (8.5)
Darušafaka 79.5 -
Klejburn 13.5 -
Barnjani 13.5 +
Spanulis 14.5 +
Singlton 12.5 +
Plajs 9.5 -
Tomas 8.5 +
Danston 10.5 +
80k na 100.
I opet zajednički u turu pića (shvatio sam da samo ovako mogu da profitiram od kladionice, juče ubo 5/6 svojih i dobio gajbu, pa sad forsiram, haha)
Parahovski 12.5 -
Printezis 13.5 +
Plajs 9.5 -
Burusis 11.5 +
Ertel 12.5 - (dovde je moje)
Tomić 11.5 +
Kalates 12.5 +
Micov 12.5 -
Tomas 8.5 -
Papas 7.5 +
Anderson 12.5 +
230k.
totalno sam nezainteresovan, gledam vas sa prezirom cakstavise
Larkin +
hahahha coa nasao si nekog nuba koji igra tomica + da ga radis na foru a
Osman 10.5 +
Koponen 7.5 -
Buboa 12.5 +
Šilb asistencije 4.5 -
Micov 11.5 +
Birč 7.5 +
Pa veća je ludost ovaj plus na kalatesa na 12.5 haha, ali nije to (dobro, jeste nub za ovo ali nije to poenta haha), lupetamo i jedan i drugi, sastavimo ovo za minut ukupno, bez jedenja govana s analizama i sl.
Ovo smo ranije radili s fudbalom nonstop, a i ovo je interesantno, zasednemo uz utakmice i pičkaramo redom igrače.
Jel se macujete pisama?
Рад - Нови Пазар
2 - 6.75
т.р. 0:1 - 12.00
т.р. 0:2 - 32.00
Спортски поздрав.
Понављам се, да не буде после ноувер јајара. Никада ноувер није гледао своје дупе, већ добробит друштва.
dolazi 100% a
Не звао се ја ноувер.
jao a bila danas plata :>
Hahaahha nije bila a i da je bila opet kladio se ne bih
Izdrzi brate i izbaci taj otrov iz sebe, to cu i ja da uradim tamo iza NG sig..
Uplatio sam tiket koji Šomi23 doktor evrolige ostavio je za 30 e
5e na nouera, nadam se da nece i pare otici nouer hehe