i ja sam imao dve "dojave" pa sta sad jbg samo je podelio sa vama ono sto je vrv cuo. da je smislio pa da mu se jebe majka ali aj da vidim da neko dokaze da je smislio da bi vas/nas zajebo
plan je sjajan samo je trebalo da se nadje neko sa celicnom voljom i viskom sredstava nego ko stoji postojano kano klisurine proklet bio izdajica svoje domovine ljudska velicina i moralna gromada, nisam ja birao da budem taj ja sam d couzen uan
i ja sam imao dve "dojave" pa sta sad jbg samo je podelio sa vama ono sto je vrv cuo. da je smislio pa da mu se jebe majka ali aj da vidim da neko dokaze da je smislio da bi vas/nas zajebo
Aj nek dokaže da nije?
Meni više idu na kurac one forice "xexe bar nije 2:0", "ma prelaz vam dolazi looool", i nijednog trenutka nije rekao da je on odigrao, ili za koliko.
A Bohora prca "stavi buraz i hiljadu evra opušteno".
Nije za ban? Ok. Uplatite u sokeru na Lukica 40 evra jebem vas usta dobročiniteljska
Kladimo se ovde, bolesni smo, pucamo pare itd
Ne možeš biti nadobudni govnar da se tako ponaša napušite se kurčine
pa da, obicno ko ostavi neki tiket predlog ili nesto pise zbogom sirotinjo, evo mojih para nazad, kurve i kokain...i mene pitao kako se osecam sto cu vratiti svoje pare hahaha pa ja da sam stavio 4-5 glava na ovo ja bi otisao da mu jebem sve krvavo lol
Tako oću jbg. Nemeže tako
Ja kaem Nikolase daj 3 igrača najsigurnija koja misliš oću da ulegnem on ostavi ja uplatim padnem 2 al sam sam tražio kapiraš a i nije reko stavi kola na to sam ni sa čim izazvan.
Ajdukurac
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahaha
ja znam jednog lika koji je tako opalio mnogo ljudi za novac i pobegao
imam dojavu kvota 14 na pp
ahhahh odlican plan zaista
plan je sjajan samo je trebalo da se nadje neko sa celicnom voljom i viskom sredstava nego ko stoji postojano kano klisurine proklet bio izdajica svoje domovine ljudska velicina i moralna gromada, nisam ja birao da budem taj ja sam d couzen uan
kako su ih iznabadali sve po glavi ajao
http://image.prntscr.com/image/3b86fe3c796f4e5886ec0f91f28da280.png
Ma bre ovo je bila dojava tr 2:0 zezno se lik nema druge
Izijem učini mi uslugu, zatrpaj nouveru pvt sa onim gifom gde ženi izlazi igračka svinje iz čmara
Aj nek dokaže da nije?
Meni više idu na kurac one forice "xexe bar nije 2:0", "ma prelaz vam dolazi looool", i nijednog trenutka nije rekao da je on odigrao, ili za koliko.
A Bohora prca "stavi buraz i hiljadu evra opušteno".
dobro jeste to bilo bezobrazno ali kapiram da je vise sebe uveravao da dolazi xd
mada mozda je i govnar otkud ja znam koji kurac, ja sam samo znao da nema od toga ni kurca
cujes rad i novi pazar igraju 3 za 3 hahahahaha mozda ce i boka i river tako sledece sezone?
Nije za ban? Ok. Uplatite u sokeru na Lukica 40 evra jebem vas usta dobročiniteljska
Kladimo se ovde, bolesni smo, pucamo pare itd
Ne možeš biti nadobudni govnar da se tako ponaša napušite se kurčine
Troluje se na raznoraznim pitanjima, tamo ne košta ništa ovde košta
a e jesi video drugog strelca za rad? xd
kako oces boh puca mi jaje za nouvera nekog niti sam ucestvovao u ovoj zavrzlamici ali nije da je jedini koji je bacao dojave ovuda
a taj deo jeste sporan jbg, video kako se mi zajebavamo pa da se uklopi ili statijaznam sta je mislio
pa da, obicno ko ostavi neki tiket predlog ili nesto pise zbogom sirotinjo, evo mojih para nazad, kurve i kokain...i mene pitao kako se osecam sto cu vratiti svoje pare hahaha pa ja da sam stavio 4-5 glava na ovo ja bi otisao da mu jebem sve krvavo lol
jebe mi se u principu mozda sam smiren samo jer nisam ispratio xdd
Tako oću jbg. Nemeže tako
Ja kaem Nikolase daj 3 igrača najsigurnija koja misliš oću da ulegnem on ostavi ja uplatim padnem 2 al sam sam tražio kapiraš a i nije reko stavi kola na to sam ni sa čim izazvan.
Ajdukurac
Odličan upad Arm siguraj utakmicu za koju nemaš veze nek na temi puknu 200 evra